Én nem vennék ennyiért autót. :D Sőt jelenleg semmilyet sem vennék, amíg tanulok. D Utána meg egy 5-ös golfot vagy ha már van ennyi pénzem akkor talán egy 3-as bmw-t. :D De ha kötelezően el kellene költenem egy autóra, akkor egy bmw-re esne a választás. :D Vagy már a faszom se tudja a te választásod sem rossz, de a cla mercik is tetszenek, bár egy range rover is eléggé rémisztő. :D
2015. márc. 31. 01:29
2/15 anonim válasza:
Ennyiért én nem vennék használtat, az 100%..
A most frissen megjelent Skoda SuperB-t vlasztanám ennyiért.
2015. márc. 31. 03:12
3/15 anonim válasza:
én nem vennék autót.
(nincs jogosítványom, semmire, így max. arra költeném, hogy beiratkozzak és motorra szerezzek. (robogó, kismotor, nagymotor - szépen sorban.) aztán max. motort vennék belőle. de semmiképp költeném el mind a 12 milliót.
+ kéne egy új bringa. :D)
2015. márc. 31. 04:47
4/15 szántóvető válasza:
az ok hogy elméletben megvan a pénz de a jelenlegi jövedelmem tükrében nem költeném el egy kocsira csak kb. a felét,és újat vennék.
egyébként ennyi pénzből kijön egy vadiúj mustang 310 lovas mocival.(sajnos egy chargert körülményes beszerezni.)
2015. márc. 31. 06:54
5/15 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy milyet, hanem hogy mennyit vennék!
Sose adnék autóért ennyi pénzt! Autónál egy a lényeg. Elvigyen A-ból B-be. Erre minden mai autó képes. Ha ennyi pénzem lenne akkor max.4 millát áldoznék rá!
2015. márc. 31. 06:58
6/15 anonim válasza:
Autóért ennyit nem adnék, használtért meg semmiképpen. Amit más telefingott, azért ennyi pénzt kiadni?! Első körben megnézném melyik a legbiztonságosabb 10 millió alatt, ez lenne az elsődleges szempont, hogy baleset esetén minél kevésbé sérüljünk, az hogy hogy néz ki és mennyivel tud menni, teljesen másodlagos. De hát én nő vagyok.
2015. márc. 31. 07:32
7/15 anonim válasza:
Ennyiért új A5öst is kapsz szerintem. Én is azt vennék. Vagy Scirocco R-t. Vagy Mustang-ot.
Így hasra ezt mondanám, de nyilván egy későnfekvő 13 évessel volt dolgunk.
2015. márc. 31. 07:47
8/15 anonim válasza:
4-5 milláért már veszel új autót.
2015. márc. 31. 08:00
9/15 anonim válasza:
12 millióért biztos nem használt kocsit vennék.
2015. márc. 31. 10:25
10/15 anonim válasza:
Én az uj passatot venném, ennyiért már fullextrásat kapsz, Ha meg csak ennyi pénzem lenne összesen a számlámon, akkor 3-4M-ért vennék egy a4 vagy passat kombit, esetleg egy 1-2 éves octavia-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!