Most mit csináljak egy ilyen hülyével?
A szomszédom egy kisebb autószerelő műhelyet tart fent, az autókat az utcán tárolja, 2 parkolóhelye van kialakítva, és vagy 10 autó áll kint az utcán, megnehezítik a közlekedést, de az önkormányzatot nem érdekli.
Ami engem különösen bosszant,hogy rendszerint úgy parkolja le az autókat,hogy vagy az eleje vagy a hátulja belóg a bejárómba és már annyi vitánk volt mind hiába, hogy ma mikor ismét azt tapasztaltam,hogy eltorlaszolja a kapumat, fogtam magam és beálltam az ő beállójába ami üres volt, majd bementem a házamba, megebédeltem, megnéztem egy filmet majd gondoltam most már beállhatok, erre látom,hogy a saját autójával merőlegesen beállt a kapubejárómba.
Ez már annyira abszurd, macska-egér harc, én megőrülök ettől az embertől, mit csináljak vele?
Értelmesen nem lehet vele beszélni, most is azt akartam,hogy átérezze milyen bosszantó, erre nem, ő ezt sem érti meg.
gyorsan hívni kell a köztereseket, hogy eltorlaszolja a kapubejáródat. vagy a rendőrséget, nem tudom, hogy ott melyik szerv foglalkozik ezzel, pesten a közterület felügyeleté.
Kapubejáróba nem szabad parkolni, mert akadályozza a forgalmat. Elszállítják a járművét. Arra azért ügyelj, hogy amikor kijönnek, akkor te ne állj az ő bejárójában, mert elvisznek téged is.
Lehet, hogy birtokvédelmet is lehetne kérni, bár nem tudom, hogy megállja e a helyét itt, mert végül is a közterületen parkolt, ha tiltott helyen is.
Köztereseket/rendőröket kihívni, és pár fotót készíteni.
Vagy normálisan/agresszíven megkéred hogy fejezze be, mert ha még egyszer meglátod, rá fog ß@szni.
Szerintem nem jó elmérgesíteni a szomszédi viszonyt. Neked jó az, ha a szinte halálos ellenséged szomszédságában kell élned? Mert ha tovább fajul, a következő lépés a károkozás, vagy a tettlegesség is lehet.
Volt egyáltalán normális hangnemben történő megbeszélése a dolgoknak, vagy kiosztó stílusban ordítozva folyt az egyezkedés?
Ha jóban lennél vele, akkor biztos, hogy ügyelne arra, hogy ne állja el az utadat. Meg kell próbálni kiegyezni. Ha nem sikerül, akkor sem kell eldurvulni. A bejáróhoz csinálni kell egy korlátot, vagy leásni néhány oszlopot, amik nem engedik, hogy belógjon oda egy autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!