Mit tegyek ezzel a hülyével?
Az egyik osztálytársam, immár volt legjobb barátnőm állabdóan csak vinnyog a fülembe egéssz nap hogy jaj vele az történt, jaj ő igy pasizott be, jaj ő ugy pasizott be. De egy értelmes mondatot sem bír kinyögni anélkül hgy nem tenne olyan ugrabugrálós mozdulatokat, hogy majdnem beveri az állam! Észre sem veszi hogy k*vára nem érdekel hogy mt regél nekem. De amikor szeretnék vele kicsit normálisan csevegni, akkor meg elmászkál másokhoz. Ami egyáltalán nem zavarna, ha utánna nem jönne vissza és mondaná a képembe hogy mennyire nem törődök vele. Mostanában meg egy 447347 kilós bálnávat barátkozik, mert szerintem annyira " menő ". Igen, nagyon menő! Egy emós, akinek a frufruja belelóg a kébe! Még mutogatta is nekem valamikor hogy felvágta az ereit. Nos mit tegyek? Üssem le mind a kettőt vagy hagyjam a francba? Bár már nagyon idegesít hogy nem mondhatom ki amit gondolok. Mert engem senki sem véd, nem tartozok azon nőstények " falkájába " akik a divatról sztárokról beszélnek, na meg emócionálnak. Inkább egyedül lévő tipus vagyok. de most komolyan...Leüthetem legalább az egyiket?????
UI: mostanában nagyon hajt arra h felvegyék egy gimibe. és sokat lóg egy jó tanulóval is, de csak azért hogy ssegitsen neki csalni. talán azért is dobott el mert én nem vagyok olyan jó tanuló, és neki fontosabb az a kib*szott gimnázium. szép kis barát
Miért nem mondhatod meg neki, hogy mit gondolsz róla?
Ha valami kis bajom van valakivel a képébe lököm, akárki is legyen az.
"Inkább egyedül lévő tipus vagyok"
Lúzer vagy akinak nincs saját élete, keres barátokat, párt, célt magadnak, a gyülölködés nem megoldás.
Sztem mondd meg neki h nem vagy rá kíváncsi meg h hagyjon békén.Vagy mikor beszél egyszerűen hagyd ott vagy nézd levegőnek.Ilyennel nem érdemes foglalkozni aki azt tartja menőnek h az emósok felvágják az ereiket.Én is voltam hasonlóképpen,megmondtam h takarodj a f.szba vagy szétverem a fejedet.Utána én voltam a k.csög de kit érdekel.Békénhagyott az a lényeg.Ez van ha a normális ember kiáll az igaza mellett.
01:13
Nagyon értelmes volt a beszólásod.
Csak mert valaki kicsit magánakvaló annak nincs élete,életcélja?
Ha értelmes választ nem tudsz,ne írj inkább semmit.
Ha te nem ütöd le majd én megteszem ^^
Egyébként meg keress más barátot.Annyira egyértelmű hogy nem vagytok igazi barátok akkor meg?Szerintem hozzád egy nagyszájú vidám csaj illene nem egy kis p*csa.Sok szerencsét xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!