Hogyan tudnék szembeszállni egy hülyével?
Figyelt kérdés
Szóval mindig mondtam neki, hogy készítsünk videókat, mert az tök jó meg minden, de ő azt mondta nem, mert az ostobaság, és semmi értelme nincs. A sulimban van egy videós csapat, akik közé engem bevettek, és amikor meglátta hogy videókat töltünk fel (konkrétan egy bizonyos típusú videókat), akkor ő is (egymaga) elkezdett ugynanilyen stílusú videókat gyártani. Elkezdett velem vitatkozni, hogy az ő ötlete volt, és minden további, és ezzel nem is lenne gond, (próbálom kizárni az életemből, amennyire tudom) de egy utcában lakunk, és nem egy suliba járunk. Mit kezdjek vele?2014. máj. 1. 15:54
1/4 A kérdező kommentje:
Az elejére egy bevezetés (valahogy kitörlődött):
Volt egy barátom, akivel rengeteget hülyéskedtünk, és egyszer mondtam neki, hogy csináljuk videókat.
2014. máj. 1. 15:55
2/4 A kérdező kommentje:
Még valami..
Nem amiatt ért véget a barátság, mert nem videóztunk, hanem mert teljesen gyökér lett, idegesítő, bosszantó, agresszív, illetve mindig mindenért másokat (főleg engem) okolt!
2014. máj. 1. 15:56
3/4 anonim válasza:
az a legjobb stratégia, ha levegőnek nézed.
de úgy sem tudod, már most túl sokat adsz rá
4/4 anonim válasza:
Hülyékkel nem érdemes foglalkozni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!