Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit csináljak az ilyen hülyével?

Mit csináljak az ilyen hülyével?

Figyelt kérdés
Van egy viszonteladóm, (illetve nem egy, hanem több) de ő az egyetlen papír-írószeres, aki nem képes venni egy nyomorult faxot, vagy internetet használni, hogy elküldje a rendelést és mindig úgy diktálja be. Már nem egyszer volt félre értés, így a mai napon is, de már korábban megfogadtam, hogy ez az utolsó alkalom. Amúgy is már megutáltam, mert pár hete beszólt (üzleti témától független) ezért érik bennem, hogy elküldöm melegebb éghajlatra, de nem tudom hogyan tegyem. kicsit szarul esik a dolog és nem kenyerem a balhézás, de hányingerrel megyek hozzá, pedig korábban kedveltem. Nem hoz túl nagy pénzt, jóformán csak egy kis zsebpénzt, ez alapján kell döntenem.
2012. febr. 22. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én közölném vele, hogy vagy írásba adja a rendelést a félreértések elkerülése végett, vagy nincs több üzlet. Nem kell elküldeni sehova, lehet korrekten is közölni vele a dolgot, elvégre itt pénzről van szó. Vagy megérti, vagy nem.
2012. febr. 22. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell balhézni, hiszen a kis bevétel is bevétel neked.

Mondd meg szépen és udvariasan, hogy a további félreértések elkerülése érdekében csak net-en elküldött megrendeléseket tudsz elfogadni. Nemcsak tőle, mástól is.

Ezek után, ha telefonon akar rendelni, ismét figyelmezteted erre, és leteszed a telefont azzal, hogy most nem vagy olyan helyen, ahol írni tudsz, küldje el írásban a megrendelését.

2012. febr. 23. 08:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Ma megyek hozzá, már eldöntöttem, hogy megkérem írja le e-mailban és nem fogok balhézni. Ha más nem írja le este otthon.
2012. febr. 23. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg kell neki mondani hogy szépen írja le, vegyen egy mobilinternetet ami havi 1500 Ft, és küldje el. Rá kell neki világítani hogy gyorsabb, könnyebb, egyszerűbb és nincsenek félreértések.
2012. febr. 23. 11:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Van otthon internetje, megkértem, hogy este otthon írja le a megrendelést. Végül is bele ment. Remélem működni fog a dolog, mert borzasztó nehéz eset :-) Köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 23. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nincs net közelben, akár írja le levélben a megrendelést és küldje el neked postán. Az is egy megoldás, ha ódzkodik a netes, faxos, email-es rendelésektől. De ne fogadd el a telefonon történt rendelést a már megtörtént problémák miatt. Szerintem azt, hogy hogyan fogadsz rendelést, csakis te döntöd el és a vevőknek alkalmazkodni kell hozzá. Ugyanígy a fizetést is te határozod meg, nem? Ha nincs bankod pl. akkor nem fogadsz átutalással pénzt nem? Csakis kp-zel.
2012. febr. 23. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!