A fiatalok közt mindenütt túlteng a VW mánia?
Figyelt kérdés
Ez csak valami vidéki dolog, vagy csak felénk van így, hogy minden fiatal VW-vel vagy Audival jár? Van még 1-2 BMW, és kb kifújt.
De 80% VW, és teljesen lenézik, aki esetleg más márkával mer megjelenni :)
2015. márc. 18. 20:22
11/19 anonim válasza:
Utolsó te ha jól értelezem, akkor neked attól jó egy autó,mert jó a hangja? Akkor gonndolom neked jobban kéne egy 15 éves 325 , mint egy 40 milliós Tesla , ami ugye elektromotoros.. :D De legalább már tudom,hogy nem csak én csodálkozok néha,hogy miféle hangok ki nem jönnek a Golfokból.. Néha szokott itt felénk is járni egy , de volt már,hogy azt hittem,hogy vmi harckocsi jött az utcába olyan kerepelés,csattogás,csörgés zörgés volt mikor ráindított a gyerek..
12/19 anonim válasza:
Én mercib"zi vagyok (meg francia), ennek megfelelően ismerek más hasonló mercib"zi fiatalokat is. Nálunk (Budapest) inkább BMW-mániás mindenki.
13/19 anonim válasza:
Nem tudom, engem valahogy nem fognak meg a VW autói. Sosem volt ilyenem. Az Opel nekem is sokkal jobban bejön. Most ne valami öreg autóra gondoljatok H/J Astra, Signum, Insignia ezek nekem sokkal jobban tetszenek. Dízel motorral mennek ezek is nem kicsit.
14/19 A kérdező kommentje:
Írtátok itt páran, hogy olcsón fenntartható, megbízható autók. Ez lehet, hogy igaz is, de ennek ellenére a használóik az életüket is ráköltik. Folyamatosan van valami gond.
2015. márc. 19. 19:47
15/19 anonim válasza:
A legtöbb autó megbízható, ha vigyáznak rá, és megbízhatatlan pénzfaló romhalmaz, ha egy forintot sem költenek rá.
16/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezek költenek rá, és akkor is mindig elromlik.
2015. márc. 19. 23:30
17/19 anonim válasza:
Persze, mert olyat vesznek, amit előzőleg a lehető legmagasabb szinten telibe sz"rtak, egy fillért nem költöttek karbantartásra.
18/19 anonim válasza:
dinamm
Nem, nem attól jó, de ezt le is írtam, már mint hogy a vw-t jó autónak tartom.
19/19 anonim válasza:
és igen, rátapintottál a lényegre, bár ebben az esetben a tesla-t választanám, az árából nyilván vennék normális BMW-t is... pl. egy 20 éves 325i-t pályára, 530d utcára, meg egy lakást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!