Szerintetek van esélyem? Hogyan érveljek? FONTOS
Szerintem még egy 15 éves lánynak veszélyes a robogózás.
Még én 22 évesen 2 éves jogsival se nagyon szeretek kimenni az utakra mert az autósok figyelembe se vesznek.
A bicikli se játék de azért biztonságosabb és sokkal könnyebb nem tud annyira kárt tenni benned ha rád esik mint egy robogó.
Szóval inkább várj még vele egy kicsit.
19:51:
attól hogy te szerencsétlen fosós csaj vagy akinek köze nincs a vezetéshez csak lesz*pta a vizsgabiztost a jogsiért, nemkell mindenkiről azt feltételezni magadból kiindulva hogy egy tehetségtelen nemnormális.. ha szükséged lenne a robogóra akkor igenis harcold ki magadnak!!!!
27/F - motoros
Én sem engedtem a fiamnak,pedig sokmindent bevetett:-)
Ha lenne elég eszetek felmérni,hogy nem menőzésből áll az élet,akkor talán nem is kellene már robogó tizenévesen.A szüleid nem szeretnének rettegésben élni.
előző vagyok annyit még hozzátennék:
ha 22 éves vagy, 2 éve van jogsid, és 17 éves kortól lehet letenni akkor ne te adj tanácsot aki még ahoz is szerencsétlen volt hogy letegye a jogsit..
19:55:
csak tudod ha a fiad tizenévesen megtanult volna közlekedni akkor később nem törné össze a te kocsidat amivel sokkal nagyobb baj történhet mint egy 50ccm-s robogóval ;)
Öcsém is robogót akar, ő a ballagására (májusban lesz neki). Na de nem kapja meg :D Nézd, jó dolog meg menő dolog a vezetés, a robogó/motor/ezüst merci, de ettől se felnőttebb nem leszel, se jobban nem fognak szeretni. Ez volt a kioktatós része :D
Szóval szerintem is várj még vele. Én a 17 szülinapomra kaptam jogsit, tehát nyáron már vezettem, érettségire később kocsival mentem, stb. Most 21 vagyok, van mögöttem pár km, külfödi vezetés, tehergépkocsi (apu által), de nem mondanám azt, hogy huuu de biztonságos az utakon. Nagyon sok a 7végi sofőr, és az olyan figyelmetlen, akik a balesetet okozzák. Nem mondom, hogy 2-4 múlva nem lesz ilyen, hanem inkább ha egy rossz szituba kerülsz, akkor "öregebb" fejjel könnyebben tudod feldolgozni.
Pl: amikor megkaptam a jogsim, kiesett a látóteremből egy kamion, és bekanyarodtam előtte. Hát oltári sokkot kaptam :S akkor megfogadtam, hogy többet kocsiba nem ülök, na de ma már egészen másképp kezelném a szitut.
Szóval szerintem várj vele, de ha elég ügyes és kitartó csajszi vagy, megkapod :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!