Oracel kérdése:
Endurózni szeretnék, mennyi az esélyem a túlélésre? 37 éves vagyok soha nem motoroztam (jó van egy simsonom). 250-350-es enduróra gondoltam.
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 21:41
1/6 anonim válasza:
A korodnál fogva valószínűleg rendelkezel akkora élettapasztalattal, hogy sokkal óvatosabban fogod elkezdeni gyakorolni. Tehát szerintem simán. Én is 30-on túl ültem életemben először motoron. Igaz, nem lett belőlem "motoros", de amíg mociztam, nem volt soha balesetem vele.
2/6 anonim válasza:
A motorozást elkezdeni sosem késő szerintem, de viszont a kezdéshez egy 125- ös vagy max egy négyütemű 250-es elég!
3/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen négyüteműre gondoltam.110 kg vagyok 1,90 magas ehhez szerintem nem nagy a 250-es.
2011. máj. 31. 21:54
4/6 anonim válasza:
Nekem az első motorom 800-as volt. Majdnem meghaltam vele az első utamon 3 órás vezetés után egy figyelmetlenség miatt, de aztán már nem volt vele gond. Utána egy 1200-es jószágom lett, most meg egy 1300-as van azóta is... Mondjuk ez utcai/túragép, az enduró az más kategória, de nem baj az ha erősebb, csak óvatosan, aggyal használd. Összetörni biciklivel is tudod magad olyan szinten, hogy többet nem ülsz utána kétkerekűre, szerintem itt a köbcenti nem számít. Sőt, sokszor jobb ha erősebb motorod van, mert egy veszélyes helyzetből több lehetőséged van tenni valamit.
5/6 anonim válasza:
Hallgass a 21:48-as kommentelőre. Kezdésnek egy 4t 250-es is bőven elég, ha motorozol rajta egy vagy két szezont, szerzel egy kis rutint és ha úgy érzed hogy az neked kevés akkor váltasz nagyobbra.
6/6 anonim válasza:
enduroval nem szokás meghalni, inkább a csonttörések a jellemzőek, de az profiknál is előfordul. szerintem is elég egy 250es kezdésnek, de ahogy érzed... jó motorozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!