Melyik a legkomfortosabb rugózású autó?
Átlag autók között nézve. Eddig volt már fordom, skodám, bmw-m, opelem stb..
Az fordnak elég kemény volt, kártyús utakon nem annyira jó mert zavar h dobálja a kocsit. A bmw-nek nagyon jó volt a futóműve, nem rázott és zajmentes is volt, cserébe jó drága volt hozzá minden alkatrész. Az octaviának (1-es) jó lágy volt a rugózása és strapabíró is. Hallottam még a lacettit h jó ilyen téren.
Ti mit javasonáltok?
A hidrós C5. Tényleg mintha egy szőnyegen ülnél.
Ültem már nagy Cadillac Escalade-ben és egyéb amerikai terepjárókban itthon és amerikai kinttartózkodásom során is, vezettem is néhányat. Tényleg kényelmesek, de már zavaróan puha a rugózásuk, semmilyen kapcsolatod nincs az úttal. És a nagy dögök annyira billegnek hogy tiszta tengeribeteg leszel bennük.
hát igen de ha azok is hidrósak vagy levegősek akkor azok is állíthatók
én mercedes s osztály hidrósban ültem egyenesített az is viszont kanyarban ugyanúgy vízszintben maradt a kocsi
jó találmány csak be ne szarjon
Amikor a BOSE-nál a fejlesztők már untak hifit csinálni, akkor készítettek egy aktív felfüggesztést:
https://www.youtube.com/watch?v=eSi6J-QK1lw
Na az elég jól sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!