Több autótípus ajlán pörög valami egy csövön. Micsoda az pontosan? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor látni, hogy jön velünk szemben egy - általában - nagyobb autó, nagy motorral (pl. Audi) aminek az alja nagyon közel van az aszfalthoz és szemből is tisztán látszik, hogy pörög valami ventilátor / hűtő az autó alján található csövön. Kipufogó cső vagy katalizátor környékén, de nem tudom mi az és mire szolgál!
Hallott már valaki erről?
Úgy kell elkézleni, mintha a flexibilis kipufogó cső helyett egy hengeres, méretében megegyező, mozgó rész lenne és lapátok vannak rajta, amit talán am enetszél hajt és nem gyorsan pörög!
Micsoda lehet ez?
2015. márc. 12. 10:46
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem te a kardántengelyre gondolsz, és amit látsz pörögni az a kardáncsukló. Az viszi át a meghajtást a hátsó kerékre. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Először én is erre gondoltam, de ez műanyag jellegű, amit én láttam...
2015. márc. 12. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!