Ti milyen márkájú autókat kedveltek?
Én idős kocsikból csak németet vettem eddig, mind bejöttek (főleg Vw, de volt Opelem is).
Fiatalabbak közül inkább a japánok jönnek be, Toyota, Honda, és (még ha meglepő is) Suzuki.
Toyota avensis,Toyota Land cruiser,Honda accord,suzuki swift,suzuki grand vitara,audi A6,WV passat,citruen c5,renault fluence,ford mondeo
Amit nem vennék BMW és opelt,de semmilyent maga ezek a márkák nem jönnek be ,de hát mindenkinek más tetszik és más az ízlése.
ja és a citruen c3 , mert nagyon csúnya szerintem
Audinál jobb nem létezik! Fordot is szeretem, Volkswagen szintén nagyon jó.
Amit nem vennék az Peugeot, Alfa Romeo, Lancia, Renault.
Szerintem a német autók a legjobbak, minőség, precizitás, technika és még sorolhatnám. Viszont a japánok is jók, de a japánok eléggé le vannak maradva a németektől beltérben felhasznált anyagokkal. Sokkal-sokkal minőségibb a német. Japánok erőssége a motor, de a németek ebben is jobbak szerintem. Most lehet elfogultnak tűnök, de ez így van.
Nekem az Audi meg a BMW jön be nagyon, van is nekem mindkettőből.
Nagyon sok autóban ültem már, de számomra ez a két autó a tökéletes és ezek nyújtják számomra a megfelelő kényelmet és teljesitményt.
Nehogy azt higyje valaki, hogy milliárdos vagyok, egy E34-es BMW-ről és egy 2003-as Audi A4 1.9 TDI-ről van szó.
Audi és az Alfa Romeo jön be nekem a legjobban.
Amit nem vennék:
-BMW: elismerem jó és minőségi de nem tetszenek, ezen kívül rengeteg cigány szállta meg a márkát
-Skoda: Az igazi proletár paraszt autó, biztosan nem kéne
-Mercedes: Formájuk ezeknek is igazán tetszik, túl öreges
-Opel, Suzuki se kellene
Szerintem itt néhányan nem értették a kérdést.
Olyan márkákról kérdezett a kérdező, ami már volt a válaszolónak és bejött. Ezért írta azt, hogy nem vágyálmokról szól, hanem azokról, amik bejöttek, vagyis már megvoltak.
Bejöttek és voltak, használtam őket:
Skoda: a Felicia régi, de megbízható volt, csak rohadós.
Opel: Az Astra F a 90'es évek elejéről igénytelen volt, trillió kilométerrel, ez is rohadós fajta, de már csak a kora és azmiatt, mert nem volt már egy sérülésmentes karosszéria eleme sem, egyszer szétment benne a vezérlés, de ezt is betudom a millióhoz közelítő km számnak.
Az Astra G megbízhatóan szolgált az eladhatósági lélektani 200e kilométeres határig, nálam 10 éves koráig makulátlan volt, se rozsda, se hiba, se olajzaba.
VW: A Passat B5, hasonló jókat tudok írni, mint az Astra Gről, csak a beltér valamivel jobban tetszett.
Peugeot: 406, beállhat az Opel és a VW mellé.
BMW: Régi e30, öreg volt már, néhol kikezdte az id vasfoga, a motorja se volt már makulátlan, de tipikusan az az autó, amelyik lógó béllel is elvisz a célodig ha törik, ha szakad. E90, az eddigi legjobb vezetési élmény, nem szervizigényes, nem rohadós, csak a külső nem annyira jön be, az E46 jobban tetszett, az újabb F30 még jobban.
Volt még Lada, Trabant, előbbit mindenki ismeri, utóbbi jó buliautó volt, amíg teljesen szét nem esett.
A keletiekből nem szívesen válogatnék, mert a dizájn nem az erősségük és a dízeleik se remekelnek, ismerős mazda 6osában 100 ezer km előtt volt motorcsere és állítólag nem kirívó eset. Az új Mazda 6ost már bevállalnám, az első keleti a szememben, ami dögös, karakteres dizájnnal van vértezve, erre váltanék is, ha beválik az új ígéretes dízel motorokkal. Az újabb Grand Vitara sem szégyenkezhet a külsőségekben, adnék neki esélyt, csak hát ott is azok a szörnyű dízel motorok.
A Citroen nem kedvencem, a dizájnjuk inkább taszít, mint megfog. A Fiatokról és az AlfaRomeókról nincs tapasztalatom csak hallok róluk olyanoktól akiknek volt vagy van és nem a legjobbakat.
Nem vennék még nagy amerikai autókat, mint pl a Chrysler, vagy Mustang, mire ideérnek, addigra túlárazottak, ahhoz képest mármár igénytelen a minőség, és a zabáló motorok miatt sem lennének ésszerű választások. Amerikába valók, ha ott élnék vennék, itt nem. Még sok márka van és tudnék írni, de legyen ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!