Ti milyen márkájú autókat kedveltek?
Milyen kamu duma most mi van jó munka helyem van és szükségem is van hozzá az autóra és 3 év alatt félre tudtam rakni 7 millát és vetem egy új accordot eben mi a kamu,nem 50 milliós ferrari.Nem kéne irigykedni.
Na és most is ki kötegszik?
Mert nem én!
Kamu...
Utánaolvastam a dolgoknak.
1.Reklámozod itt a carinádat a kérdésekben és hirtelen vagy egy új hondád? Nem oly rég még egy jó f astrát írtál hogy meg akartad venni. hmmm...
2.Baz megyében ilyen jók a keresetek, hogy 200 ezer forintot félretesznek havonta? Még a több diplomások se nagyon keresnek annyit. Tudom mert tiszaúji vagyok. Csak a vállalkozók és a felsővzetők, de ők nem írosgatnak a gyakorira és nem azon vitatkoznak hogy melyik a jobb autó, vállalhatatlan helyesírással. Azt se tudják, létezik olyan, hogy gyakorikerdesek.hu.
3.Aki munkára használ egy drága, saját személyautót az üzletkötő és egész nap dolgozik és megy, nem fél napokat tölt a gyakorin. Vagy haszonjárműt használ és akkor is egész nap úton van. Személyautót munkára nem vennék, mert nem termeli ki az árát úgy, mint egy haszongép. A cég tolta alám az autót és alig járok vele, szinte csak haza és munkába. Magamnak se érné meg venni egyet, pedig tudok félretenni saját autóra is, programozóként egy miskolci multinál.
4.Egy új 2.2 CDTI accord inkább 8 millió, mint 7. De megkérdezem az ismerősömet a hondánál. Legalább megmondja, hány 2.2 CDTI hondát adtak el mostanában.
Sehogy se áll össze a kép...
Irigykedni? Mire? Arra ami nincs? Ugyanmár!
Amúgy munkára te utólsó te vagy a kamus külföldre járok ki dolgozni nem tudom te minek olvastál utána talán fbi os vagy vagy mi.Mondom ennyi erővel akkor mindenki kamuzik itt akinek benne minden vacakja van vagy fosvagenje
Szóval gondolkoz mielöt nekem esel hogy kamuzok külföldön melózok így gyűlt össze egy kis lóvé és egy részséből vettem egy új autót mi van akkor miért kell irígykedni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!