Ti milyen márkájú autókat kedveltek?
És tessék kedves kötekedőm ugyan itt vetem csak sedán változatban 7.5 milla az ára szóval ezt benyelted pucukám alaposan XD !!!!!
Most elárultad magad. Azt írtad, hogy "itt kamuból van a bmv tulajoknak IS itt bmv je". Odaírtad, hogy IS, vagyis neked IS kamu, mint nekik. Így buktattad le magad. Amúgy mi az a bmv? Úgy érted bmW?
Asszem örülnél te, ha egy olyanból figyelhetnél ki kisapám, de még egy újabb VW Passatot is bevenne a májad.
Helyesírásbajnok...
Mivan? Ne forgasd ki a szavaimat ! Azért írtam hogy ennyi erővel akkor a bmv tulajoknak is kamuból van bmvjük.Te honnan a faxból tudod hogy kinek milye van.
Gyerekes vagy és irigy mennyél inkább dolgozni!!!
Na mit kamuztam kisapám? :) Semmit. Nem állítottam, hogy nekem van 7, vagy 8 milliós autóm.
Két hete vagy szabin, aha. Nem két hete gyötröd a gyakorisok idegeit, hanem már hónapok óta, egész nap. Legközelebb azt írod majd, hogy hónapok óta szabin vagy?
Azt hiszed, hogy azzal bizonyítasz valamit, hogy kerestél egy használtautós linket? :)
Akcióról hallottam, de semmiféle akció nem volt mostanában. A listaár majdnem 8 millió, amit már eleve kemény engedmények árán kalkuláltak ki, ebből te nem tudsz nagyokat alkudni. Töty-Möty. :)
Kevés vagy te ahhoz, hogy bárki is irigykedjen rád, bármennyire is szeretnéd :)
Ami nincs, arra nem lehet irigykedni :)
Külföldi munka. Ahhammm... Oda nyelvtudás is kell, anélkül csak a földeken van idénymunka, kevés pénzért, amiből nem veszel még egy öreg carinát sem. Aki még a saját nyelvén sem tudja magát rendesen kifejezni, az meg max. csak kamuzhatja, hogy külföldön dolgozik. Evvel kapcsolatban is eléggé képben vagyok, vigyázz, mit kamuzol.
Eléggé beindultál, látom, véded magad rendesen. Aki nem kamuzik, az nem kezd ennyire magyarázkodni...
És nem azt írtam hogy itt kamuból van hanem akkor enyi erővel a Vw és bmv meg audi tulajoknak is csak kamuból vanak ilyen autóik.De ezt nem én hanem te állítod mert irigykedsz hogy nekik tellik olyanra én már örülök hogy 7 milláért hozzá jutottam egy accordhoz,de nem sajnálom azoktól sem akiknek passatjuk audiuk vagy bmvjükvan.
Ilyen kis irigy gyerekkel még nem találkoztam. Egyébbként havi 450 ezret megkapom minimum és ha nem egy élyszakás hét esik rám egy hónapba akkor még több is szokot lenni afizu szerencsém volt jó helyem lett. :)ha már ennyire kíváncsi vagy,csak hogy tudd miból kapartam össze egy kis lóvét!!
Kűlfdöldi munkákkal is tisztába vagy há na persze te mindenhez értesz ,ekkora egy gyökeret és még én kamuzok ez nevetséges.És te honnan tudod hogy nem beszélek németűl vanak kint németben rokonaim gyerekkoromban sokat voltam kint szóval a koszon kívűl sok minden rám ragadt.Nem kéne ennyire durvulnod már azért.Itt a rühes autókról volt szó nem arról hogy kinek milyen végzetsége van egyébbként van egy éretségim és egy szakmám is a németet perfekt vágom és egy gyárban melózok szóval van még amit tudni akarsz?Ja és nem egész nap vagyok itt agyakorin van 1 órás ebéd és pihenő idő mivel nem bagózok így unalmamban felszoktam lépni és ahogy te mondod minden félét hazudozok most már így jó megnyugodott a lelked.
És mondom már igazan befejezhetnéd az irigykedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!