Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó lejárta műszaki?

Autó lejárta műszaki?

Figyelt kérdés
Van egy autóm lejárta műszaki egy hete róla motort, válót, futóművet kiszedtem és a B oszlop előtt elvágtam a kocsit. ÉS úgy tudom, hogy ki kell vonatni a forgalomból utána le kell adni a rendszámot ezeket hol kell intézni, de ha beviszem a kocsit a bontóba akkor mit szolnak hozzá, hogy csak a fele van meg se motór se semmi, mi kell a bontósnak hogy megkapjam a papírt, hogy le adtam akocsit?

2015. márc. 12. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne
2015. márc. 12. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a bontóssal, hogy "okosba" vegye át.
2015. márc. 12. 17:16
 3/6 A kérdező kommentje:
és ha nem akarja?okosba se
2015. márc. 12. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
egy ilyen szétvágott lomot sehol nem fognak bevenni,mivel ma már nem lehet okosba átvenni a bontósnak sem,mivel neki fényképet kell késziteni az autóról meg kiállitani 20millió papirt stb stb......nem tudom minkek kellett szétvágni azt a nyomorult autót,.mert amúgy ez volt a legnagyobb baromság amit csinálhattál vele....
2015. márc. 12. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt csak úgy tudod kivonatni a forgalomból hogy összehegeszted és minden fontosabb alkatrészt visszateszel. De ezt beszéld meg bontósokkal. Vagy... bejelented hogy ellopták...
2015. márc. 12. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:

malyd lesz valami!

beviszem bontóba sz le fényképez egy másikat lada bordó

biztos lesz bent !

2015. márc. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!