Hogy is kell megkaparni az autót?
Tanuló autóval mentem és nem tudom hogy csináltam, de megkapart az autó ... az óktató is csak elmosolyodott.
Annyira meg voltam szeppenve hogy kipörgött a kerék, hogy már nem is tudom hogy csináltam (megijedtem).
Hogy kell kaparni? Azt hiszem úgy csináltam hogy engedtem a kuplungot fel és amikor fogott az autó akkor jókora gázt adtam neki, legalábbis így emlékszem vissza. Emelkedőn voltam és ott akartam elindulni és azért ösztönösen nagy gázt nyomtam :)) A lényeg akkor úgy kell kaparni ahogy fentebb leírtam?
Opel astra G 1.4 benzin
Ennyi gyökeret egy rakáson b**meg. Feltett egy kérdést, szóval nem említette, hogy ő akar lenni a helyi basszájba, de már megy prédikálás.
Hatásosabb ha előbb adsz nagy gázt, és utána engeded fel a kuplungot viszonylag gyorsan, de nem annyira, hogy lefulladjon.
11-es köszönöm, hogy kiálltál mellettem ... (zöld pacsi)
Akkor kapar meg ha nagy gáz van és viszonylag gyorsan engedem fel a kuplugot; gondolom olyan 3 ezres fordulatig fel kell pörgetni és kuplung fel. Oda kell figyelnem akkor, hogy mennyi gázt adok induláskor ... Főleg forgalmi vizsgán
"Akkor lécíves közöl velem, hogy mi a kuplung szerepe?"
Mondd, hogy ez csak vicc volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!