Hogy is kell megkaparni az autót?
Tanuló autóval mentem és nem tudom hogy csináltam, de megkapart az autó ... az óktató is csak elmosolyodott.
Annyira meg voltam szeppenve hogy kipörgött a kerék, hogy már nem is tudom hogy csináltam (megijedtem).
Hogy kell kaparni? Azt hiszem úgy csináltam hogy engedtem a kuplungot fel és amikor fogott az autó akkor jókora gázt adtam neki, legalábbis így emlékszem vissza. Emelkedőn voltam és ott akartam elindulni és azért ösztönösen nagy gázt nyomtam :)) A lényeg akkor úgy kell kaparni ahogy fentebb leírtam?
Opel astra G 1.4 benzin
nekem nem jó, mert elkopik a gumi... tisztában vagyok a következményekkel ...
Csak azt akarom tudni, hogy tényleg úgy kell kapartatni ahogy leírtam?
> „Csak azt akarom tudni, hogy tényleg úgy kell kapartatni ahogy leírtam?”
Mint a mellékelt ábra mutatja úgy is lehet. De nem kell.
Aztán majd kunyerálsz apunak ha szétmegy a féltengelycsukló vagy ledarálja a fogakat róla. Nem beszélve arról hogy vagy a váltó vagy a motor fog károsodni. Kuplung leégetéséről szót se ejtek. Minek?
kapartass. csak az udvaron.
Egy szóval nem mondtam, hogy kapartatni AKAROK/FOGOK !!!
Csak tudni akarom, hogy hogyan kell. Nem áll szándékomban kaparni ... Nem kell lenézni a kérdésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!