Nem rég vettem 1 autot és központi záras de távirányitot nem adtak hozzá csak kulcsot vagy nem mindegyikhez van?
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 12:37
1/3 anonim válasza:
Nem mindegyik távirányítós, van amelyik csak kulcsos. Nem nagy összeg, és nem sok munka átalakítani távirányítóssá. Ha meg riasztót akarsz szereltetni, akkor egy füst alatt mindent megcsinálnak.
2/3 A kérdező kommentje:
hát gondolkozok rajta utána járok majd mibe fájna ez nekem majd
2015. márc. 8. 12:52
3/3 anonim válasza:
tehát központi záras, de nem távirányítós, meg a kulcson sincs semmilyen gomb? Úgy nyitod/zárod, hogy bedugod a kulcsot és elfordítod, nem?
Egyszerű, szereltess be egy riasztót, ahhoz adnak távirányítót (nekem 2-őt is adtak) és azt rákötik a kp-i zárra, meg azonnal kapcsolja is a riasztót. [értelemszerűen nyitásnál kikapcsolja, zárásnál bekapcsolja]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!