Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akkor nem használnám ki...

Most akkor nem használnám ki az autót?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy autót dagonyázni ilyesmi. De most döbbentem rá - motorozok, felvettem videóra ahol mentem és mondta apa, hogy erre se kéne, erdőbe se kéne (a vadak miatt) meg erre se mert ez valakinek a földje(nem a szántón mentem, hanem a kitaposott úton) igen megértem , de akkor hol a tábla , hogy bocs de ez magánterület?-, hogy igazából sehol se használnám ki az offroados képességét, mivel erdőben nem mehetek vele mert zavarom a vadakat, szántóföld mellett meg ahol talán sár sincs vagy egyszerűen átmegy rajta oda aztán nem kell, 3 nap( Somogybabod)-ért meg nem fogok venni egy autót 300-400 ezerért

2015. márc. 8. 20:00
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ja mindez egy falu mellett , tehát végképp nem értem. tehát már nincs hely az embernek kicsit szórakoznia a kifejezetten erre vásárolt autóval? ezért vegyek egy szántót és alakítsam offroad pályának?
2015. márc. 8. 20:03
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Igen, nem, nem, talán, nem tudom!
2015. márc. 8. 20:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Végül is ez is egy válasz.
2015. márc. 8. 20:13
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell kiírni, hogy magánterület. Ami nem közút, az önmagától magánút. Belátom, a helyszínen nem ennyire egyértelmű, meg nem is tiszteli mindenki a környezetét, s a szabályokat.

Évek óta téma, hogy az erdőből a gyalogos turistákat is ki kellene tiltani. Eddig (szerencsére) még nem történt meg. Gépjárműnek viszont tényleg nincs ott helye.

A szántóföldeken, azok szélén futó földutak biztosan magánterület részei.

Erdőben a térképek adhatnak támpontot. Az útként megjelölt helyeken autózhatsz, motorozhatsz, de te dagonyázni akarsz, azt ott sem szabad.

2015. márc. 8. 20:25
 5/20 A kérdező kommentje:

Sajnos ennek nem örülök megyek eliszom a pénzt.

Egy vágyálom (nem miattad) véget ért.

2015. márc. 8. 20:28
 6/20 anonim ***** válasza:
92%

Ezt érdemes elolvasni:

[link]

2015. márc. 8. 20:53
 7/20 A kérdező kommentje:
Talán még nincs minden veszve! Köszi!
2015. márc. 8. 21:31
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

És eljutottunk arra a szinte, amikor az kelt felháborodást, ha a külterületi utakat, környezetet óvni kell, nem pedig rombolni...

Nem, a település környéke a mezőgazdasági termelésre és a természetes környezet fenntartására van, nem pedig játszótérnek. Rengeteg elhagyott bánya, stb van ahol lehet "vagánykodni" nem más munkáját, megélhetését kell tönkretenni

2015. márc. 9. 07:16
 9/20 anonim ***** válasza:
71%

értelmesebb elfoglaltság után kellene inkább nézni...

Munka, család?

2015. márc. 9. 07:21
 10/20 anonim ***** válasza:
44%
Elég sokat járok terepjáróval mezőgazdasági földutakon, erdőkben. Horgászni, gombászni, vagy csak a kutyával sétálni szoktam. Többször megállítottak már, erdőőrök, mezőőrök, vadászok, de soha nem volt semmi probléma. Megkérdezték, hogy mit csinálok, és max. figyelmeztettek, hogy éppen vadászat folyik.
2015. márc. 9. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!