Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akkor nem használnám ki...

Most akkor nem használnám ki az autót?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy autót dagonyázni ilyesmi. De most döbbentem rá - motorozok, felvettem videóra ahol mentem és mondta apa, hogy erre se kéne, erdőbe se kéne (a vadak miatt) meg erre se mert ez valakinek a földje(nem a szántón mentem, hanem a kitaposott úton) igen megértem , de akkor hol a tábla , hogy bocs de ez magánterület?-, hogy igazából sehol se használnám ki az offroados képességét, mivel erdőben nem mehetek vele mert zavarom a vadakat, szántóföld mellett meg ahol talán sár sincs vagy egyszerűen átmegy rajta oda aztán nem kell, 3 nap( Somogybabod)-ért meg nem fogok venni egy autót 300-400 ezerért

2015. márc. 8. 20:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm! Többieknek üzenem hogy 1 emberrel több aki rombolja a természetet, remélem ti mindnhova biciklivel járkáltok. Neked a család a szórakozás nekem ez. Mindig is erre vágytam , hogy én is beragadhassak a nagyokkal vagy , hogy felmenjek a siratófalon. A kérdésem nem az ökológia rovatban volt.
2015. márc. 9. 08:29
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem érted, nem azzal van a baj amit csinálsz, hanem ahol.

Vannak erre kisebb nagyobb pályák oda kell menni és csinálni, nem pedig random ökörködni a természetben és rombolni azt.

valamint vannak mezőgazdasági érdekeltségeim is. És nagyon nem mindegy, hogy az amúgy is rossz minőségű külterületi utakat még ilyen hülyegyerekek rombolják tovább. Nagyon nem mindegy szezonban mennyi idő alatt lehet eljutni a gépekkel egyik helyről a másikra

2015. márc. 9. 09:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Rendben megfogadom a tanácsos keresek eldugottabb helyeket ahol nem zavarom a munkát az úgy jo nem? :)
2015. márc. 9. 09:43
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem a munkára gondoltam. Azt nem feltételeztem, hogy egy szántóföld közepére mész:) (Mondjuk ha azt bárki látná nem jönnél le egy darabban róla). Hanem az utakat (is) teszed tönkre. Ami meg gyakorlatilag nem lehet olyan helyen ahol nem ártasz. Szóval még midnig a pálya az igazi
2015. márc. 9. 10:18
 15/20 A kérdező kommentje:
Szántóföld még csak eszebme se jutott (meg igen megvernek es eloszor toluk majd utana otthon is). De akkor keresek erre való pályát koszi :)
2015. márc. 9. 10:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát, azért egy 2 tonnás terepjáró messze nem vágja szét az utakat annyira, mint amikor a felázott földutakon hordják ki traktorral a trágyát, vagy épp befelé a bálákat. Minden tiszteletem a gazdáké és vannak akik egy-egy ilyen munka után szépen el is egyengetik az utat, de sajnos a senki útjain már nem ez a helyzet. Átmegy rajta ha épp arra van dolga, nem számít, hogy tengelyig széttapossa, aztán onnantól már valóban csak traktorral járható az az út, vagy még azzal sem.
2015. márc. 9. 11:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát aki offroadozik, az nyilván nem tartja be az ilyen szabályokat. Én is szoktam offroadozni, persze jól ismerem a területet, tudom melyik terület kié, stb, eddig semmi gond nem volt.
2015. márc. 9. 14:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Ok Köszi, majd óvatoskodom.:)
2015. márc. 9. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Apa fizeti a benzint?
2015. márc. 9. 22:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem leszivom. De egyrészt én Másrészt ő az autó-t mind az offroadot mind a ketten szertjük. De baj lenne ,ha ő fizetné? Vagy ?
2015. márc. 10. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!