Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes-Benz W211, melyik a...

Mercedes-Benz W211, melyik a jó motor?

Figyelt kérdés
3 autót néztem meg, mindhárom remek állapotban van. De, mindegyik motorja más: 220CDI, 320CDI és 320 benzin. Nem szeretném ha elromlós fajta lenne. A 3 motor közül melyik a legmegbízhatóbb? Vagy mind jó konstrukció?

2015. márc. 8. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
hát a dízelek bizonyos km után (200000km-nél de ez használattól függ )egy nagyobb szerviz költséget igényelnek. Ilyen a benzinesnél nincs és nem is kolotál annyira. Én a benzinest venném. Elég ha majd az automata váltóra vagy az elektro-hidraulikus fékrendszerre kell majd költened.
2015. márc. 8. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem W211 320 V6 benzin van!azt vedd,csak ajánlani tudom!A dizeleket meg felejtsd el!!!!
2015. márc. 8. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem tudsz mellényúlni, a 220 CDI ugye nagyon sikeres, de szerintem ebbe az autóba jobban illik a 320 CDI ami szintén megbizható. Jó a benzines is, de jobban jársz egy dizellel ekkora autóban, ami igazából sok-sok kilóméterre van.
2015. márc. 9. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Közben tájékozódtam, igazából a benzines mellett a 220-ast is nagyon dicsérték. Meg, hogy '04 utánit kell venni. Erről vélemény?

[link]

2015. márc. 9. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a sablon szöveg,mint mindegyik mercinél!

"Tökéletes motor, váltó, koppanásmentes futómű, friss nagy szerviz" ez a mondat az eladó mernyók 100%-nál megtalálható!Mondjuk számomra mindig nagyon érdekes,hogy pont az eladás előtt lett rajta amúgy rendbe téve MINDEN!!!!

"nem lelakott, széthajtott üzletre behozott kikozmetikázott autó!" -ezt a részt-kifejezetten a nem üzletre behozottat-nem tudom értelmezni az M-es rendszám miatt!

A km amúgy rendben van!

Az ember által megadott fogyasztási értékek esti mesének nagyon jók,amúgy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal!Ne legyenek illúzióid,városban 13-14(úgy,hogy ha normálisan mész vele).pályán valós 145-nél tempomattal 8.5-9.2 között el van!Ha elkezded kihasználni az autó képességeit akkor rögtön 16-17-18 litert kér!én még nem tudtam 7.8-nál lentebb vinni,az is országúti 80-90es poroszkálás volt!A nagy átlagot nézve nekem 10,1 a computer szerint 5500km-re vetitve!de ebből jó ha 500km város,a többi pálya meg országút!

2015. márc. 9. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja ez tényleg nemrég lehetett behozva ez az autó, de abban igaza lehet, hogy hibátlan az autó, hiszen ez ugyis kiderülne vásárláskor, ha nem igy lenne.
2015. márc. 10. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os nagyon naiv vagy!!!Adtam el,meg vettem már pár autót,megszámolni nem tudnám hogy a hibátlannak/makulátlannak hirdetett autók közül,hánynál fakadtam majdnem sirva mikor élőben megláttam azt a romot!Azt még mikor rákérdeztem hogy mi van,csak ment a terkó,hogy ő erről nem tud,vagy elfelejtette beleirni a hirdetésbe,vagy pont tegnap történt/ment tönkre......szóval arra nem kell adni,hogy mi van a hirdetésbe irva,főleg mivel mindenkinek a sajátja a legjobb meg a legszebb!
2015. márc. 10. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem dízelt érdemes venni, használt autóról beszélünk, így a benzinesnek is lehet akármi baja nem csak a dízelnek. Ha meg baja lenne tegyük fel a 220-270 CDI-dnek, a fogyasztásból megspórolt pénzen bírod javítani, míg a benzinesnél nem.
2015. márc. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!