Mercedes-Benz W211, melyik a jó motor?
Köszi a válaszokat. Közben tájékozódtam, igazából a benzines mellett a 220-ast is nagyon dicsérték. Meg, hogy '04 utánit kell venni. Erről vélemény?
Ugyanaz a sablon szöveg,mint mindegyik mercinél!
"Tökéletes motor, váltó, koppanásmentes futómű, friss nagy szerviz" ez a mondat az eladó mernyók 100%-nál megtalálható!Mondjuk számomra mindig nagyon érdekes,hogy pont az eladás előtt lett rajta amúgy rendbe téve MINDEN!!!!
"nem lelakott, széthajtott üzletre behozott kikozmetikázott autó!" -ezt a részt-kifejezetten a nem üzletre behozottat-nem tudom értelmezni az M-es rendszám miatt!
A km amúgy rendben van!
Az ember által megadott fogyasztási értékek esti mesének nagyon jók,amúgy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal!Ne legyenek illúzióid,városban 13-14(úgy,hogy ha normálisan mész vele).pályán valós 145-nél tempomattal 8.5-9.2 között el van!Ha elkezded kihasználni az autó képességeit akkor rögtön 16-17-18 litert kér!én még nem tudtam 7.8-nál lentebb vinni,az is országúti 80-90es poroszkálás volt!A nagy átlagot nézve nekem 10,1 a computer szerint 5500km-re vetitve!de ebből jó ha 500km város,a többi pálya meg országút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!