Haverom vett egy régi E osztályú Mercedes kombit. Úgy zörög alapjáraton mint valami kivénhedt hajdú mosógép. Normális ez?
Nem tudom melyik változat, és hányas évjárat, de arra emlékszem, hogy 1990 valahány, nem tudom a 90 es évekből van!
És úgy zörög mint valami borzadalom. Alapjáraton tök hangos a motorja! Már az utca végén hallom, hogy jön, mikor nyitva az ablakom!
Ez normális?
A W210 eleve egy szar autó, nagyon hajlamos rozsdásodni, nem kicsit... elektronikailag, és mechanikailag, sem éppen merci minőség, már elég régóta, ha meg kifogott egy generátor/főtengely/hajtókar csapágyas darabot, annak örülni fog a szerelő akinél csináltatja, mert jó sokat elkérhet érte. Egyik munkatársamnak is van, valami borzalom azaz autó, zabálja az olajat, zörög az egész motor, benzines, de egy katasztrófa.
Pont ilyen:
A W210, és 220D vagy 220CDi, akkor azért, mert van benne hárommillió km, és gyárilag is egy fostalicska volt.
Nekem W123-asom van, az 30 évesen is egy büszke, stabil, jó kiállású darab, és két stabkar szilent esetenkénti zajongásán kívül annyi zaja van, mint új korában. Bő két millió km-rel a háta mögött...
valoszinuleg kozelebb van az 1millio km-hez mint az 500e-hez es megnyult mar a vezermulanc es szetmenoben van a feszitoje is...
Ez a jobbik eset de az is lehet hogy csapagyas az auto,na akkor nem lennek a helyeben mert nem ket forint lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!