E200-as Mercedesekről vélemény? (2l-es dízel)
mennyire birjak? mennyire jó autók stb.?
ha választanátok 190 vagy e200 lenne a befutó?
komolyan mondom vicc, akárhányszor a régi mercedes a téma mindig azzal jönnek az emberek hogy millió km van benne! hát nem 300ezerért kell mercedest venni.
én ahogy hallottam h nagyon jók én is 190 vagy w124 et veszek ha lesz rá keret majd a jövőben. ha veszel egyet ugy egy millióért ami télleg jó állapotban van esetleg költesz rá 1-200at évekig birja komolyabb javitás nélkül.
ezt értem igen, ezek oké amit mondok és köszi,
de én 18 éves vagyok és első autónak lenne, szóval nem nagyon van keret 1 Millió felett költeni autóra :D
Viszont tanárom(autószerelőnek tanulok,így tanárom is érti a dolgokat) azt mondta ezekre, hogy nagyon jók és hogy megéri,mert kimegy a világból és nem eszik sokat.
Nem akarok nagyon gyorsulgatni járni vele,csak hogy erős legyen a karosszéria,ne egyen 12litert és megvizható legyen, na meg ha valami szar, ne kerüljön egy lökhárító 600 000 ft-ba :D
Ha a W124-re gondolsz, jó autó, a kisdiesel 6 literből elvan, ha kicsit forszírozod, tudja a 140-et pályán. Ne leharcolt darabot vegyél, és nem lesz bajod vele.
Van most egy fent a hahun, 450ért asszem, datolya belsővel, 227 ezer km, 87-es asszem. Ismerem, nem zsákbamacska, ha vigyázol rá, még 20 évig garantáltan autó lesz. Hozzáértő árulja, nem melósautó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!