Stickman258 kérdése:
Megéri egy kétütemű autó ma?
Figyelt kérdés
Régi vágyam, hogy legyen egy Wartburgom. De most kicsit félek a mai benzin meg olajáraktól. Azzal tisztában vagyok, hogy sok hibája van (fékek, váltó, stb.). Csak megéri-e, ha nem akkor valami Skoda 120 vagy Lada 1200s2015. márc. 4. 17:47
11/12 anonim válasza:
ha hátrány a kormányváltó, akkor miért akarsz Wartburgot?? Egyébként szerintem pont ez a feelingje, hogy a kormánynál váltod a sebességet :) Egy 1000 ccm-es kétütemű 45 lóerős motornak elég a 4 sebesség, fogyasztása 9-10 liternél megtartható (halkan megsúgom hogy a 125-ös Aprilia RS-em is 7-10 liter között harapott). Konkrétan nem tudom de nagyapám mondott egy olyan dolgot hogy a Wartburgot mikor vette 1973-ban (Pestre kellett érte mennie mikor megérkezett), akkor ez a modell volt a Wartburg ledrágább, legjobb modelje a DeLuxe.
12/12 A kérdező kommentje:
Én nekem a wartburg feeling a hangja, tágas utastér, a sokak szerint csúnya de szerintem szép alakja, az ajtócsattanás, az hogy még szivatót kell használnom és az olajtöltögetés. Nálam a kormányváltó, mint modntam még gyengepont. Nekünk nem volt és nincs is '73-as Wartburgunk csak a nagypapámnak volt és ő ezeket hozta fel gyengepontnak. Nyílván, mert még sosem vezettem kicsit félek a váltótól. Szerintem ez nem akkora baj, de lehet, hogy bele fogok szokni.
2015. márc. 19. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!