Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményed a BMW-ről...

Mi a véleményed a BMW-ről emberek?

Figyelt kérdés
A csajoknak elég az, ha van egy BMW-d...ugye?

2015. márc. 3. 19:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

BMW-BAyerische Moteren Werke, repülőgépmotor

Audi-Fabudi

Mercedes-zöldséges merci, maffiózók

én a repülőgépet választanám amivel megkapok egy bömcsit is és a csajokat

2015. márc. 3. 20:37
 32/37 anonim ***** válasza:
41%
BMW már akkor repülőgépmotorokat gyártott amikor a Toyota meg ezek még csak egy cérnagyár volt..
2015. márc. 3. 20:40
 33/37 anonim ***** válasza:
27%
Akkor megyek, és veszek egy béemvét. Egy cérnamotoros repülőbéemvét, és akkor leszoptok mind, meg a csajaitok is. Meg a kutyátok is. Pancser kis köcsögök! Hehehe!
2015. márc. 3. 20:46
 34/37 anonim ***** válasza:
34%
#33: Sok lesz mára a Jack Daniel's-ből, Petike.
2015. márc. 3. 20:48
 35/37 anonim ***** válasza:

amugy aki azt irja h nem szamnit az autó:

https://www.youtube.com/watch?v=bmQvP7sZq-c&hd=1

és amugy szamit, én is azt tapasztaltam.

2015. márc. 3. 21:13
 36/37 anonim ***** válasza:
69%
Igen és a videó megrendezett. De van egy igaz tanulság a végén, mégpedig az, hogy a normális nők beülnek melléd a kevésbé feltűnő autóba is. Meg ugyebár a prost1-féle fajtának nem mindegy, hogy egy szakadt 20 éves BMW (ha már a kérdés erről szól), vagy egy Veyron. A normális nőknek meg mindegy, hogy mivel vagy, beül melléd az Opelbe, Suzukiba is. TAPASZTALAT. Tapasztalat, ami a mostani 20 éveseknek még nem nagyon van (újabban ez elmondható a helyesírásról is). Azt hiszik, hogy autóval kell csajozni. Legfeljebb prost1zn1 lehet autóval.
2015. márc. 4. 06:41
 37/37 anonim ***** válasza:
84%

#22: Én Volvót sem vennék, mert a sznob bunkók előszeretettel veszik, úgy tartják sokan. Szóval a BMW-sektől annyiban különböznek, hogy még sznobok is.

De mint ahogy a BMW-sek legtöbbje, a Volvósok többsége is normális. Lehet, hogy az előítéleteket hagyni kellene már végre?

2015. márc. 4. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!