Mi a véleményed a BMW-ről emberek?
#10-es! Olyan kíváncsi vagyok, hogy neked milyen kocsid van. És most nem anyuci, apuci autója érdekel. Csak azért, mert fikázod a Daewoo-t! Nem azt mondom, hogy jó autó. De szerintem egyik autómárkát sem kell leszólni.
A normálisabb csajoknak nem a kocsi számít. De sajnos ti olyan buták vagytok, hogy erre nem jöttök rá.
Szerintem ez elsősorban nem márkafüggő.
Autóknál is vannak kategóriák, hány évesek, milyen típusúak, és egy olyan 2004-től gyártott Mondeo, Audi, Subaru vagy Honda v Golf ugyanolyan jó.
Az én pasimnak egy 10 éves Subaru Legacy-ja van, ha jól tudom úgy írják.
És tökéletes autó.
Soha nem néztem a márkát.
#11:
Nem fikázom a Matizt (mivel alapból rajongok az autókért, még a legroncsabb Zastavákért, Moszkvicsokért is). Rohadt jó a fogyasztása, helyes kis autó, és lehet vele állatkodni olyan helyeken, ahol nem veszélyezteted senki életét.
VISZONT!
A csajoknak kibаszottul nem ez kell, azaz nem egy satnya, "nullanyolcas" Matiz, mert nem lehet villogni a barátnők előtt, mint ahogyan a középszerű férfiakkal sem elégednek meg.
Ne nézzél már hülyének, ki az a nő, aki nem szégyenkezne egy szappantartóban? Olyan csak a tündérmesében létezik, hogy egy nő elfogadja egy férfi szerény, kis költségű életvitelét.
VAGY!
Majd arra ösztönzik a férfiállatot hogy a nettó 120 ezres fizetés helyett menjen el melózni olyan helyre, ahol dupla annyit fog dolgozni nyamvadt 20-30 ezer forint pluszért. És akkor veregethetik a mellüket a csajok, hogy ösztönzik a férfiakat, meg hogy a férfi végtére is többet keres. Én meg addig röhögök a csajokon, röhögök rajtatok, és tökéletesen megelégszek a havi nyamvadt 120 ezres fizetésemmel, amivel baromi jól kijövök, és még spórolok is belőle.
Szóval hiába magyarázod, a normálisabb csajoknak is számít! Ennek az ellentétéről engem nem fogsz tudni meggyőzni, bármit is teszel.
Egyébként pont ma néztem az új Volkswagen Passatok árait. Tízmilliónál kezdődik az áruk? Nyamvadt Volkswagen? Nyamvadt Passat? Hát persze. Maradok inkább a 35 éves, kissé viseltes, ám hűséges 1-es Golfomnál.
Igen, valamelyiknek biztos elég.
Van egy kis saját sztorim ezzel kapcsolatban.
Az egyik ismerősöm be akart mutatni a szomszédjának, mert az épp egyedülálló volt. Mondván, hogy milyen jóképű pali. Majd ő szervez egy kis nyári sütőgetést, amire a nekem kiszemelt férfit is elhívja. Mondom oké, mit veszíthetek?! Utólag kiderült, hogy semmit.
A pasi egész este arról beszélt, hogy most vett egy vadi új BMW-t és hogy majd ő elvisz ide-oda shoppingolni. (tudni kell rólam, hogy én nem ez a típus vagyok)
Nem akartam megbántani a srácot, de szívem szerint megmondtam volna neki, hogy én a helyében a fogaimat csináltattam volna meg, nem pedig flancolnék az új autómban. Úgyanis a pasinak nem volt olyan foga, ami ne lett volna kirohadva.
Én inkább maradok az igényes, átlagos srácoknál, akik nem arra mennek, hogy BMW legyen a többi meg le van sz@rva.
Mondanom sem kell, hogy persze talált már azóta magának csajt, akinek az autó fullossága fontosabb volt, mint az alap higiénia. :D
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kell általánosítani, mert vannak még nem ribänc lányok is a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!