Mi a véleményed a BMW-ről emberek?
Értem a kérdés provokáló szándékát... Nem, nem elég. És nem úgy nem elég, hogy "csak egy", hanem úgy nem elég, hogy ezzel a felfogással jó hülye lehetsz. Persze csak ha egyéjszakásokat akarsz, akkor oda lehet, hogy elég, bár még arra is lehet találni különbeket. De komoly kapcsolatnál hidd el, hogy nem a kocsi márkáján fog múlni...
Egyébként meg, hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem szeretem a BMW-t. Bár a múltkor láttam egy matt feketét, na az gyönyörű volt. *-* De ettől függetlenül még mindig nem kedvelem a többségüket, inkább a színes Volkswagen hippibuszokért vagyok oda. *-*
A BMW Magyarországon a fuxos cigányok, meg az apuci pénzével menőző hülyegyerekek autójává vált. Igazi suttyó márka itthon. Ha autót akarok majd venni, akkor vagy veszek magamnak egy pár éves Volvot vagy VW-t, vagy újonnan egy Lada Vestát.
Ami meg a normális nőket illeti, olyan Magyarországon már nem nagyon van, mindnek kb. az számít, hogy mivel tud villogni a barinők előtt, persze dolgozni kb. mind lusta, mindent a férfitől várnak el.
Na mind1. Nem a BMW-vel van gond, meg nem is a BMW-sekkel, még ha agyonhasznált agyontuningolt is. Az a baj, hogy afrodiziákumként tekintetek egy tonna vasra.
Főleg fiatalon.
Hazánkban új bömbit az értelmiségiek vehetnek. te meg adósságban leszel, meg az összes pénzedet beleölöd, hogy fentarts, egy ipari hulladékot, csak mert az egy béemvé, és azt hiszed okosabb vagy egy matizosnál, akinek ki vannak fizetve a számlái, és van mit ennie.
Sajnos nem a zusában vagyunk.
Nem kell itt vitázni.
Van egy bmw-d és már viszed is őket:p
Ja nyilván tök elégedett vagy vele, azért rinyálsz itt folyton és találsz ki ilyesmiket hasraütésszerűen a nőkről, hogy legyen mivel magyarázni, hogy sosem voltál valami sikeres a köreikben.
Inkább tűnik úgy néha, mintha a saját anyagiasságodat vetítenéd ki rájuk. Rajtad kívül itt senki nem írta, hogy gáz lenne egy középkategóriás autóban megjelenni mások előtt.
Pont most volt egy ilyen kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__664..
Úgyhogy szerintem ez a kérdés csak egy kamu, poénosnak gondolt, de nem az.
De ha valakit mégis érdekelne, a csajok 90%-ának az Audik tetszenek. This is a fact!
Írhattok akármit.
Tapasztaltam, hogy vonzod a puncikat a bmw-vel.
#20:
Tudod, itt az arányokkal van baj. "Elszalasztott" téged? Szerintem röhögve mászott rá a következő hétvégén másik nyolc csajra, miközben már akkor elfelejtette a keresztnevedet, amikor elmondtad neki. :D Ja és csak annyit szólt oda nekik: "hé, nekem BMW-m van ám". Tízből minimum 7-8 csaj azonnal ugrik, ha meglátja, hogy az ipsének igen komoly a verdája. De ugyanezeket a köröket lefuthatjuk családi házzal, menő állással, menő cégben előkelő pozícióval is.
Erre van igény! Ezt igényli a csajok többsége. Hát akkor egyetlen megoldás létezik: alkalmazkodunk a csajok elvárásaihoz! Már aki tud. Aki nem, az megmarad másodhegedűs, talonba rakott, ócska lúzernek. Ez az állás manapság, kisanyám! Te, mint 100-ból egyetlen kivétel csakis erősíteni tudod a szabályt.
Kellehür!
Nos, téged biztos nem az eszedért szeretnek a nők! :D
Hajtod a saját igazad, de közben végig nem gondolnád, hogy a másiknak talán egy kicsit igaza lehet. Nem baj, így is lehet élni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!