Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell tennem, ha balszerenc...

Mit kell tennem, ha balszerencsémre elütök egy őzt motorral?

Figyelt kérdés
Szimuláció: Este van , városon kívül. Egyedül utazok , pl 80as sebességgel , és kiugrik elém egy őz , nem tudom már elkerülni az ütközést, elütöm. Az őz meghal , talán én kisebb sérülésekkel megúszom. Motor károsodott. Mit kell ilyenkor tennem?

2015. febr. 26. 00:00
 1/7 anonim válasza:
0%
Vad kárra nem fizet a biztosítás ha jól tudom! a leghasznosabb ha szólsz valami megbízható ismerősnek hogy mi történt és elfelezitek az őzet:D
2015. febr. 26. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt vadveszélyre utaló tábla, akkor így jártál. Ha nem volt, akkor esetleg perelheted a vadásztársaságot.
2015. febr. 26. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Ha meg tudod menteni az őzet, akkor eszel egy jó pörköltet, ha nem, neked sem lesz komoly bajod és a motor is járóképes, akkor eltűnsz onnan, mert a legtöbb esetben még az őzet is kifizetteti veled a vadásztársaság, ami akár egy kifejlett hím egyed esetében több százezres tétel lehet. Tudom, hogy nem szabályos, de szerintem ha már a vadásztársaság tulajdonq, akkor megoldhatnák hogy ne menjenek az útra, vagy ha kijönnek és elütöm, ne akarjanak még ők is pénzt legombolni rólam.
2015. febr. 26. 03:57
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Természetkárosításért a vadásztársaság követelhet tőled kártérítést
2015. febr. 26. 07:38
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Ha motorral ütsz el egy őzet, akkor már semmit...
2015. febr. 26. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Két ismerős is járt már így. Az egyiknek pár hét kórház követte az esetet, a másik kisebb sérülésekkel megúszta(viszont mindkettejük motorja kapott rendesen. Ez őz megtörte az elejüket, az aszfalt meg az oldalukat...)
2015. febr. 26. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja, az egyik esetben az őzt kibelezte a motor, a másikban segítség nyújtás nélkül elszaladt a helyszínről :D

Az első esetben nem tudom mi lett a jogi következménye. A másodikban semmi(se rendőrség, se vadásztársaság...)

2015. febr. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!