Autó vs barátnő (többi lent)?
Kiskorom óta az egyik álmom egy BMW M3 e46, most végre van rá pénzem és elég jövedelmem fenntartani, de a barátnőm közölte, ha megveszem akkor szakít, mert a/ nem családi kocsi b/ fölöslegesen magas a fenntarása, plusz már nem vagyok 20 éves minek nekem...
(3 éve vagyunk együtt).
Szerintetek mi a jó döbtés?
Nem is szereted ezt a csajt, legalább is egyáltalán nem úgy írsz róla, mintha ő lenne életed szerelme. Éltek együtt, elvagytok, de ennyi. Ő sem szeret, mert akkor nem ezt mondta volna neked.
Én egy Hondát szerettem volna venni, közös kasszán vagyunk, együtt gyűjtöttünk az autóra. Azt mondta, ha találok olyan, ami megfelel a közös igényeinknek, akkor vegyünk azt, ő nem zárkózik el. Nem találtam, de nem mondta, hogy később nem veszünk azt, mert nem akar megfosztani egy régi vágyamtól, én is beláttam, hogy most nem ennek van itt az ideje, mert én is szeretem.
Aki M3-at akar, pont nem érdekli, mennyibe kerül a tartása.
FIgyelj te vagy a férfi beszéld rá, hogy márpedig neki erre van szüksége, mert ez a legmegbízhatóbb és legszebb BMW, és ez a legjobb motor bele, mert nem dízel, hanem benzines, és van benne annyi erő pont amennyi kell, és ő is tudja vezetni, mert kis kocsi, ráadásul biztonságos, tudja oviba vinni a gyereket is ha kell.
És talán megenyhül.
Nem szabad tudnia, hogy vadállat kocsi.
Én is a #21-es válaszolóval értek egyet.
Teljesen felesleges egy M3-ast venni, horror fenntartással.
Én a helyedben vennék egy nagymotoros széria E46-ot, pl 330-ast ahogy előttem már írták.
Régebben én is teljesítményre valami über brutál autót akartam, aztán rájöttem, hogy teljesen ésszerűtlen és pénzkidobás a mindennapokra.
Én is egy e46-szerető férfi vagyok. Még egy szavazat a 330-as mellett. Az M3 már balesetveszélyesebb.
(én kabriót vennék) 29F
Tudom, hogy sok a fenntartása, de ki tudom fizetni s marad is a kasszában pénz, meg pár tömbre lakoma munkahelytől, így a napi használat azért nem lesz meg, viszont ha máshova mennék akkor ott van és az odautat is élvezni fogom :D
Viszont kizárt, hogy egy nőt egy m3 volánja elé engedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!