Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat bravórol valakinek...

Sody kérdése:

Fiat bravórol valakinek tapasztalat vagy vélemény?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Régi vagy új?
2015. febr. 23. 21:17
 2/7 dirtboy ***** válasza:
régebbi bravo van nekem,melyiket kérdezed?
2015. febr. 23. 22:43
 3/7 TwinbHUN válasza:
Rohadt jó autó. Főleg ha veszel bele tjetet. Mai napig nem bánom hogy azt vettem, pedig a devizahitel miatt már az ár másfelét kifizettem. (És még négy évig perkálok)
2015. febr. 24. 06:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát a régebbiek a tipikus olasz autók, felejtős, az újabbakról nem tudok nyilatkozni
2015. febr. 24. 07:30
 5/7 A kérdező kommentje:
régire gondoltam
2015. febr. 24. 15:23
 6/7 dirtboy ***** válasza:

1.4-es motort kerülni kell,1,6 vagy 1.2 benzin jó,egy 1.2vel jól el lehet lenni ha nem gyorsulgatni kell akkor elég, szépen viszi a kasztnit és jól fogyaszt.

a rohadások jellemzők rájuk,jól át kell nézni az alját mielőtt megveszed.

az alkatrészek nem drágák hozzájuk,használtan meg nagyon olcsó.

elektromos berendezéseit nézd át,szoktak néha rakoncátlankodni.

én nem bántam meg hogy megvettem mert nem kellet a gatyámat a kocsira költeni hogy jó legyen,kényelmes,kellően tágas ahhoz képest milyen kicsinek tűnik.

szóval én jól jártam ezzel,ki kell fogni.

2015. febr. 24. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy szervizes öreg rókától kértem tanácsot,aki vizsgáztatott is.Azt mondta"óvakodj a 3 F-től,ha jót akarsz magadnak,ne vegyél Fiatot,Fordot,franciát! 200 000 van az 1,3-as Ignisben és csak olajat 1 izzót meg gumit cseréltem,még a gyertyák eredetiek,amit 105 ezernél kellet volna cserélni.
2015. febr. 27. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!