Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonnal mi lehet?

Simsonnal mi lehet?

Figyelt kérdés
szóval az a gondom, hogy vettem egy simsont ami tuningmentes elvileg. 45 ért vettem de nem leharcolt. s51b 1984-es motorja erős sőt erősebb mint sok itteni simson a külseje is elég szép esztétikus. egy gondom lenne vele: egyesbe alig akar elindulni kiengedem a kuplungot ha félig ha csutkáig húzom a gázt alig akar menni! DE egy bizonyos fordulatnál olyan mintha negyed gázról hirtelen lepadlóznám és úgy meg indul mint a fene. de ez már csak akkor mikor félig kipörgött a motor szóval csak úgy használható ha állandóan ordít a motor! ha túl hamar rakom hármasba mondjuk 35 nél nem 45 nél akkor még akár hogy húzom áll lefele esik le a fordulat lassul semmi ereje nincs haveroké már alapjáratról húz! bár mikor ez eléri a fordulatot igaz akkor megy csak, ha ordit de akkor nagyon 77 et megy óra szerint gps 68 de elvileg gyári! kompresszió van sokat nem kap karbi és gyújtás állítás után jobb let egy hangyányit de alig érezni mi lehet falsot se sziv! azt mondta valaki nekem hogy a kipunyílás túl nagyra van kireszelve és ezért nincs nyomaték utánna meg megy mint a hü.lye

2015. febr. 22. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:

A négyfelömlősök csinálnak ilyesmit.

Szerintem szedd le a hengert,csinálj vissza mindent 51B gyárira,akkor jársz a legjobban.Ha így pörgetgeted,kikészül még a főtengely is csapágyastól.

2015. febr. 22. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
vagy tesz vele 1 erősebb hajtókart csapágyazással.
2015. febr. 22. 23:24
 3/3 krisztofer0916 válasza:
Az első lánckerék eredeti?nézd meg!
2015. febr. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!