Mi lehet a baj a Simsonnal?
4sebességes gang van a simsonomban, a dob is négy sebességes. Minden jó vele, kivéve hogy a váltó nem veszi a harmadik sebességet. Egyes van, kettes is , négyes is még az üres is megvan. A hármas helyén üres van, nem kapcsol össze a lánckeréktengellyel. Mi lehet a baj? A golyók benne vannak, én raktam össze.
A vonóéktengely cserélhető a blokk szétszedése nélkül?
Ha kézzel tologatod ki-be a belső tengelyt,ami kitolja a golyókat,akkor sincs 3-ik fokozat?
A fokozatfixáló egymás fölötti 2-2 kis golyó is a helyén van,amiket egy szorítórugó vesz körül?
3-as vagyok.
Pedig akkor szét kell húznod a blokkot.
Milyen 4-esed van?
+1,vagy enduró/sr gyorsítós?
Nem lehet,hogy több fogaskereked volt otthon,és valamit összekevertél a 3-asnál?
Konkrétan arra gondolok,hogy a 3-asnál nem érnek össze a fogak...
?
Megpróbálok forgatni a húzóéktengelyen ha kopott akkor jó lesz, de ha jó lesz akkor is szétszedem. A berúgótengely is szivat, nem tudom összerakni mert elforog a racsni, a rugó nem nyomja össze. Mielőtt szétszedtem az jó volt. Új a rugó. Erre ötlet?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!