Mentos kérdése:
Most kezdtem el motorozni simsonnal és szeretnék venni nemsokára egy Keeway Supershadow-t de az egyik haverom azt mondja hogy nem értek a motorokhoz és ha ezt megveszem akkor rosszba leszünk. Megéri milyennek találjátok a motort?
Figyelt kérdés
ELtérve attól hogy roszba leszünk ő ért a motorokhoz de nem tudom hogy miért mondja hiába kérdezem, netán a keeway-ek szarok vagy mi ? Megéri ezt Megvenni ?
2015. jan. 3. 19:01
1/7 anonim válasza:
ez egy igazi haver!mondjuk pont leszarnám ki mit gondol arról amit vettem!
2/7 anonim válasza:
Ez olyan gyerekes....ezt mondanám normális eseteben. De most a haverodnak igaza van.
3/7 anonim válasza:
Van egyáltalán jogsid már 250-esre? :D
4/7 A kérdező kommentje:
van de a lényeg hogy megbízhatóak-e azok a motorok ?
2015. jan. 3. 19:18
5/7 anonim válasza:
Nem megbizhatóak, de azért a Simsontól sokkal jobb, mármint az erejét tekintve, szóval nem értem mi a gond.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Az Intruder inkább!!!
Vagy tényleg a Virago!
A Keeway kínai! Olvass el róla teszteket és dönts belátásod szerint. Lehet jó választás is, de bele is nyúlhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!