Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most kezdtem el motorozni...

Mentos kérdése:

Most kezdtem el motorozni simsonnal és szeretnék venni nemsokára egy Keeway Supershadow-t de az egyik haverom azt mondja hogy nem értek a motorokhoz és ha ezt megveszem akkor rosszba leszünk. Megéri milyennek találjátok a motort?

Figyelt kérdés

[link]

ELtérve attól hogy roszba leszünk ő ért a motorokhoz de nem tudom hogy miért mondja hiába kérdezem, netán a keeway-ek szarok vagy mi ? Megéri ezt Megvenni ?

#motor #Keeway #sportshadow
2015. jan. 3. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
ez egy igazi haver!mondjuk pont leszarnám ki mit gondol arról amit vettem!
2015. jan. 3. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez olyan gyerekes....ezt mondanám normális eseteben. De most a haverodnak igaza van.
2015. jan. 3. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Van egyáltalán jogsid már 250-esre? :D
2015. jan. 3. 19:11
 4/7 A kérdező kommentje:
van de a lényeg hogy megbízhatóak-e azok a motorok ?
2015. jan. 3. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem megbizhatóak, de azért a Simsontól sokkal jobb, mármint az erejét tekintve, szóval nem értem mi a gond.
2015. jan. 3. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Kicsit rádobsz és akkor tudsz venni egy Viragot-t, és akkor haverod többet szóba sem fog veled állni ( bár ki a f..t érdekel xD )

[link]

[link]

Vagy egy kis Intrudert:

[link]

2015. jan. 3. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Az Intruder inkább!!!

Vagy tényleg a Virago!

A Keeway kínai! Olvass el róla teszteket és dönts belátásod szerint. Lehet jó választás is, de bele is nyúlhatsz.

2015. jan. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!