Szerintetek Keeway Supershadow 250cm3, vagy Yamaha Virago 250cm3?
A licensz alatt azt értsd, hogy a kínai mérnökök fogtak egy Yamaha blokkot, és megpróbálták a lehető legjobban lemásolni. Ez nagyjából sikerült nekik, persze a minőség nem ugyanolyan.
Nincsenek csodák, valahol meg kell spórolni azt, hogy kedvezőbb árban legyen a Keeway, és ezt az anyagminőségben teszik meg.
Félre ne érts, nincs gond a Supershadow-al. Jó kis motor, és az áráért cserébe jót kapsz. De ha ráülsz egy Virago-ra, és mész vele pár száz km-ert, teljesen más lesz, mint a kínai. Az csak egy utánzat lesz már utána.
Én ennyire nem látom ám borúsan a helyzetet.
A kínai sem az anyagon spórol, hanem a tervezésen (ami bődületes tétel) - ezért másol.
Illetve az olcsó munkaerején, az olcsó nyersanyagán és az apró nüanszokon (pl. elektronika, műanyag minőségek).
A blokknak semmi baja, az úgy jó ahogy van általában.
Nekem van egy keeweayem 11e km-rel már vagy 8 éves, most először kellett valami kis 2000 ft-os bizbaszt cserélni benne.
Én se azt írtam, hogy rossz lenne a Keeway. Olcsó, könnyen fenntartható motor, általában az alkatrészárak is kedvezőbbek, mint japán és olasz társainál.
De ha átülsz róla egy Yamaha-ra, hát... nagy a különbség. Mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!