A kínai, pl. keeway, motowell, stb. megbízható márkák?
Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 19:15
1/2 anonim válasza:
évek óta használok keeway focust napi 70km oda vissza nyáron melóba. szerintem nem rossz. egylicenszes rövid minarelli blokkal gyártják
2/2 anonim válasza:
Semmi gond vele! Volt már sok robogóm olasztól a japánon át a Keewayig. Egy a lényeg ne tizenévestől vegyél mert tök mindegy hogy milyen, azok mind tönkreteszik. Használtam Keewayt is kb. ugyanolyan megbízható mint a Yamaha vagy az Aprilia. A 30 évem alatt baromi sok motort megettem már de nem öltem őket, csak a napi munkába járáshoz használtam, és azért mondom mert van tapasztalatom mi mennyit bír. Általában ha kiírsz egy ilyen kérdés az egohiányos kif.szu tinifiúk írják azt, hogy rossz, ezért olaszt vagy japánt vegyél. Ezzel nem kell foglalkozni. Ha nekem a munkám miatt robogót kellene vennem megint, megnézném a yahamát meg az apriliát is, de mivel ezek ugyanannyiért akár 15 évvel is idősebbek, biztos hogy a keewey mellet döntenék. Akár 30000 km is bele lehet verni és semmi baja és lássuk be enni idő allat a nevesebb márkák is tönkremennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!