Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 5 millióból inkább egy vadi...

5 millióból inkább egy vadi új kiskategóriás vagy egy 4-5 éves felső kategóriás autót vennél? Számomra nagyon nehéz döntés.

Figyelt kérdés

Mindig is bmw-re vágytam, gyerekkorom óta, most végre megadathatna, így 32 évesen, viszont ezekben már legalább 150 ezer km van, ha nem több és bármi bajuk lehet, garancia már nincs rá, stb.

Ellenben vehetnék mondjuk egy extrásabb opel astrát nagyobb motorral, ami elvisz mindenhova és nem lenne vele gondom hosszú éveken át.

Egy 4-5 éves audi/bmw mennyire szervízigényes már? Mennyibe kerülne esetleg majdnem minden kopó alkatrészt kicserélni benne?

Ha ezeket kicserélném, ugyan úgy hűségesen szolgálna több éven át?

Ti mit tennétek?

2 en élünk, az autót csak munkába járáshoz használom, semmi másra..

2015. febr. 18. 12:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kinek mi a felső kategória? Ismerősöm 5éves peugeot 607 vagy 407-est már nem tudom a tipust, vett 2 milláért a full extrásat, bőr+fedélzeti komputer meg minden ami lehet hozzá kérni.

Főnökömnek tuti ez nem az, aki 12 hengeres Phaetonokkal meg vadi új 750-es BMW-kell rohangál. Nekem már egy szép Honda Legend is felső kategóriás kocsi :-)

2015. febr. 18. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk ez alapján akkor a zsiguli is felső kategórás autó...főleg annak akinek mondjuk bérletre sem telik,vagy biciklivel jár....
2015. febr. 18. 15:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Végülis valakinek meg kell vennie a használt "há'tizenhatí"-t is. Ettől pörög a használtautó piac és vele a gazdaság. Napi munkábajárásra elég is lesz, csak attól a 122 lóerőtől az 1.4 tonnnához nem kell sokat várni.

Azért az elárul néhány dolgot a használtautópiacról, hogy az hahu-n kipipálható opció a "hölgy tulajdonostól" :) Ugyanis ezt nem nevezném egyértelműen előnynek. De itt a kereskedő minden mást is kipipált automatikusan. Azzal indítanék, hogy megnézném, hogy a kereskedő közelében milyen hozzáértő szervizek vannak, ahol csinálnak egy állapotfelmérést. Például kapásból, el van-e már égetve félig a kuplungtárcsa.

2015. febr. 18. 16:40
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha nekem lenne 4-5 millám, kinéznék egy szép állapotú E46 M3-at 3 körül, a többit pedig félretenném borítékokban, melyeken a következő feliratok szerepelnének:

-Tankolás

-Szervíz

-Hátsó gumi

-Hátsó gumi

-Hátsó gumi

-Hátsó gumi

:D

2015. febr. 18. 17:26
 15/19 anonim ***** válasza:
2015. febr. 18. 17:32
 16/19 Koaxk Ábel ***** válasza:

Amit néztél E90-es 3-as BMW jó autó, nekem is ilyen van csak 2 literes dízel motorral, nagyon elégedett vagyok vele.

Viszont nehogy 316-ost vegyél, az veszett lomha.

Mindenképpen a 320i vagy 320d környékén érdemes keresni, azokban legalább van némi erő is.

Én azt mondom, ha BMW az álmod és megteheted, ne köss kompromisszumot, lehet, hogy lesz egy fiatalabb, de ésszerűbb autód, de akkor is mélyen belül tudni fogod, hogy nem ilyen lovat akartál...

2015. febr. 18. 17:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi pénzt fölösleges kiadnod egy több, mint 100-at futott 4-5 éves BMW-ért, inkább vegyél 1-es BMW-t.

Fiatal is, jó is, keveset is futott, és kijössz 5 milkából. :D

[link]

2015. febr. 18. 19:09
 18/19 walk w1th mee ***** válasza:
32oD mindenkepp:D annyibol tokeletes allapotut kifogsz.enis azt akarok majd jovonyaron:D
2015. febr. 18. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:

"Kinek mi a felső kategória?"

ez nem egy szubjektív kérdés, felső kategóriába az A8-as audit, 7-es BMW-t, S-mercit, Lexus LS-t, jaguar XJ-t stb szoktuk sorolni. A 3-as BMw az egy prémium-középkategóriás autó, és ha nem keresel rosszul és a BMw a vágyad, akkor én egy 3-as BMW-t vennék, azzal még nem rugaszkodsz el a valóságtól, a kilóméter meg nem elsődleges szempont ha még nem mondta volna senki. Járj utána ill. kalkulálgasd azon autók fenntartási költségeit, amik szóba jöhetnek (astra, 3-as BMw vagy amit akarsz). Kopó fogyó alkatrészek, biztosítás, teljesítményadó, fogyasztás stb.. aztán döntsd el neked mi számít igazán. azt ne felejtsd el hogy ha egy vadiúj cors-t veszel pl. 4 milláért, lehet semmi baja nem lesz jópár évig, de az értékvesztéssel buksz pár év alatt vagy 2 milliót, ezt pedig költheted BMW szervízelésre is ha nagyon muszáj...

2015. febr. 18. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!