Vettünk egy ladát?
Látom itt sok befásult városi ember van. "Normális emberek a gépkocsijukat közlekedésre használják" Ki az aki nem akarna meghajtani egy autót a határba,vagy nem próbálna ki egy rally autót, vagy akármilyent ...
Én is most akarok venni egyet csak így baromkodásra. Az első fontos a biztonság. Ha csak így farolgatni, meg "driftelgetni" akartok, akkor nem kell semmit csinálni. Ha viszont szeretnétek küldeni neki, akkor egy csövezés nem árt. Colos acélcsőből kivitelezhető 10ezer Ft alatt. Meg a biztonsági öv legyen bekapcsolva mindig :D A motor alá egy kartervédő lemezt ajánlatos feltenni. Ha véletlen eltaláltok egy tuskót vagy odavered az alját, akkor az olaj már el is ment. Ilyen esetekben felesleges a hűtőt meg az aksit piszkálni, de azért a hőfok mérőt figyeljétek, meg legyen nálatok 2 liter víz :D Nagyjából ennyi, ha valami érdekel még, akkor nyugodtan írj privát üzenetet.
13-as,mondhatnám hogy köszönjük emese....
Ha nem tünt volna fel nem azzal van bajunk hogy valaki veretni akar a határba,mert mindenki azt csinál amit akar,hanem ez a sok baromság amit leirt mellé,hogy mit hallot,mit "kell" csinálni egy ladával,még kopasz embernek is hajmeresztő.....
de amúgy ha csöndben maradsz,te is okosabb lettél volna......ezt a nettó baromságot inkább nem is kommentálnám : "egy csövezés nem árt. Colos acélcsőből kivitelezhető 10ezer Ft alatt." .....vagy ezt te is hallottad valakitől aki egyszer látott olyat aki úgy tudta...stb stb!Gondolom nem baj hogy 10000-ből az anyag nem jön ki....mit az anyag,az elektróda sem amivel összehegesztenéd!
Nézz utána mielőtt irkálsz. 365Ft/m áron néztem a csövet. 10.000Ft-ból kijön 27m cső. Az meg bőven elég. Ha még azt írtad volna, hogy mit akarok colos csővel, oké. (Eredetileg 5/4-es el kellene, de ez is bőven elég)
Meg amúgy is miért nem lehet normálisan válaszolni.
(Mondjuk azt nem is értem, hogy mi akar lenni az a tank nyílását középre rakni de na ...)
Legalább van értelmes emberek is
a tank nyíllását középre tenni úgy értettem, hogy a tank középen legyen a csomagtartóba ha nekimegyek valaminek akkor ne ömöljön a benzin
"Legalább van értelmes emberek is
a tank nyíllását középre tenni úgy értettem, hogy a tank középen legyen a csomagtartóba ha nekimegyek valaminek akkor ne ömöljön a benzin"
Nyelvtan : 1!!!!
Fogalmazás : 1!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!