Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettünk egy ladát?

Vettünk egy ladát?

Figyelt kérdés
Vettünk haverokkal egy ladát állatkodni mire érdemes figyelni, hogy sokáig bírja mert szeretnénk még eggyett venni, hallottam olyat, hogy a hűtőt rakjuk a hátsó ablakba meg az aksit a hátsó ülés helyére , ja meg a tank nyillását rakjuk középre

2015. febr. 17. 15:20
1 2 3
 11/26 Wadmalac ***** válasza:
Erdőben is lehet meghalni szakszerűtlen buherálás miatt.
2015. febr. 18. 15:42
 12/26 anonim ***** válasza:
A kapott tanácsaid tényleg hajmeresztőek. Szerintem csak szívatott aki mondta. Nézz utána,hogy egy amatőr ralli ladán milyen megoldások vannak. És lesd el azt amire vélhetően szükséged lesz. Már ha tényleg van ladád. Nem pedig csak unatkoztál.
2015. febr. 18. 16:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Látom itt sok befásult városi ember van. "Normális emberek a gépkocsijukat közlekedésre használják" Ki az aki nem akarna meghajtani egy autót a határba,vagy nem próbálna ki egy rally autót, vagy akármilyent ...

Én is most akarok venni egyet csak így baromkodásra. Az első fontos a biztonság. Ha csak így farolgatni, meg "driftelgetni" akartok, akkor nem kell semmit csinálni. Ha viszont szeretnétek küldeni neki, akkor egy csövezés nem árt. Colos acélcsőből kivitelezhető 10ezer Ft alatt. Meg a biztonsági öv legyen bekapcsolva mindig :D A motor alá egy kartervédő lemezt ajánlatos feltenni. Ha véletlen eltaláltok egy tuskót vagy odavered az alját, akkor az olaj már el is ment. Ilyen esetekben felesleges a hűtőt meg az aksit piszkálni, de azért a hőfok mérőt figyeljétek, meg legyen nálatok 2 liter víz :D Nagyjából ennyi, ha valami érdekel még, akkor nyugodtan írj privát üzenetet.

2015. febr. 18. 16:50
 14/26 anonim ***** válasza:

13-as,mondhatnám hogy köszönjük emese....

Ha nem tünt volna fel nem azzal van bajunk hogy valaki veretni akar a határba,mert mindenki azt csinál amit akar,hanem ez a sok baromság amit leirt mellé,hogy mit hallot,mit "kell" csinálni egy ladával,még kopasz embernek is hajmeresztő.....

de amúgy ha csöndben maradsz,te is okosabb lettél volna......ezt a nettó baromságot inkább nem is kommentálnám : "egy csövezés nem árt. Colos acélcsőből kivitelezhető 10ezer Ft alatt." .....vagy ezt te is hallottad valakitől aki egyszer látott olyat aki úgy tudta...stb stb!Gondolom nem baj hogy 10000-ből az anyag nem jön ki....mit az anyag,az elektróda sem amivel összehegesztenéd!

2015. febr. 18. 17:02
 15/26 anonim ***** válasza:

Nézz utána mielőtt irkálsz. 365Ft/m áron néztem a csövet. 10.000Ft-ból kijön 27m cső. Az meg bőven elég. Ha még azt írtad volna, hogy mit akarok colos csővel, oké. (Eredetileg 5/4-es el kellene, de ez is bőven elég)

Meg amúgy is miért nem lehet normálisan válaszolni.

(Mondjuk azt nem is értem, hogy mi akar lenni az a tank nyílását középre rakni de na ...)

2015. febr. 18. 17:54
 16/26 anonim ***** válasza:
a 365Ft/m csőből maximum strandkorlátot szoktak csinálni,nem bükócsövet!!!
2015. febr. 18. 18:35
 17/26 A kérdező kommentje:

Legalább van értelmes emberek is

a tank nyíllását középre tenni úgy értettem, hogy a tank középen legyen a csomagtartóba ha nekimegyek valaminek akkor ne ömöljön a benzin

2015. febr. 18. 18:51
 18/26 anonim ***** válasza:

"Legalább van értelmes emberek is

a tank nyíllását középre tenni úgy értettem, hogy a tank középen legyen a csomagtartóba ha nekimegyek valaminek akkor ne ömöljön a benzin"

Nyelvtan : 1!!!!

Fogalmazás : 1!!!!

2015. febr. 18. 18:55
 19/26 anonim ***** válasza:
Persze, 300 akárhány forintos méteres colos cső, na abből nem kell strandkorlátot se csinálni, nemhogy bukócsövet.Egyébként ha adott is a vasanyag, azt vágni kell, hegeszteni, hajlítani, nem beszélve arról, hogy az autón is van berhelni való munka ahhoz, hogy a csőrendszert egyáltalán beépítsd.Nem 10ezer, megnyugtatok mindenkit.
2015. febr. 18. 19:01
 20/26 anonim ***** válasza:
19,-én nyugodt vagyok,csak izgalmas,hogy vannak itt olyan emberek akik még azután is komolyan gondolják a nyilvánvaló baromságot,miután közlöd velük hogy ilyen nincs!
2015. febr. 18. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!