Dízeles autón tanultam vezetni és vettünk egy benzineset és nem tudok vele elindulni mert folyton lefulladok. Van valami tippetek, hogyan lehet könnyen ráérezni?
Az elején ha nagyon para az elindulás akkor inkább csusztasd a kuplungot.
Lényeg hogy a lámpánál ne izgulj ha nem hirtelen indulsz el.
Azt meg hogy mi jár a mögötted lévő fejében ha esetleg csigatempoban indulsz el szard le. És egy egy dudaszó vagy villogás ne vegye el a kedved.
Egy idő után érezni fogod hol fog a kuplung.
és képzeld, ha egy 14500cm3-es teherautón tanultál volna, ami alapjáraton elindul 5.-ben...
A Suzukik a legérzékenyebbek, én se tudom vezetni azokat még 20 éves jogsival sem.
Gyakorlás. Velem is ugyanez volt (belvárosban majdnem meglincseltek, amikor zsinórban 3-szor fulladtam le a zöldnél.) Azóta van saját kocsim (szintén Swift, de ez csak 1.0-ás, a másik 1.3-as 16V).
Tedd ki a T betűt hogy lássák hogy miért fulladozol le, akkor talán nem vernek meg a hátsó kocsiból :)
Amúgy kisutcában gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni az elindulás-megállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!