Az mért van, hogy megvan a jogsim 1 hetes és az ismerősöm autójával nem nagyon tudok menni sokszor lefulladok Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Már elvette az egésztől a kedvem hogy sose sikerül2013. júl. 8. 21:26
1/7 anonim válasza:
Ha 20 éve vezetsz, akkor is simán előfordulhat, hogy átülsz egy másik kocsiba, és lefulladsz. Azért van, mert nem vagy hozzászokva, ilyen egyszerű.
2/7 anonim válasza:
Nem dízellel tanultál és most benzinest akarsz vezetni? Akkor elő szokott fordulni - egyszerűen hozzá kell szokni a pedálkezeléshez. Esetleg ha van idő és pénz (mármint benzint "pazarolni"), akkor ne a forgalomban akard kigyakorolni, hanem valami üres placcon. Már van jogsid, szóval a rendőrök elől sem kell bujkálni.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy dieselen tanultál, ez meg benyás?
4/7 anonim válasza:
Nekem is a dízeles-benzines dolog jutott eszembe. Bár én vagy 2x fulladtam le csak, a benzinessel, azt sem egy időben.
5/7 A kérdező kommentje:
de pont így volt, dieselessel tanultam ami úgy indult, hogy nem kellet gáz most meg azért a más helyezet amit még szokni kell
2013. júl. 8. 22:22
6/7 anonim válasza:
Na gondoltam :) A lényeg, hogy lenyomod a kuplungot aztán adsz egy kis gázt. Ezután egyszerre nyomd a gázt és vedd el a kuplungot. A lényeg az egyensúly, és hogy ne rohanj vele.
Remélem sikerült elmagyarázni, igazából én érzem ezt, úgyhogy nehéz leírni :)
7/7 anonim válasza:
Ahogy a többiek is leírták, jogsid van de rutinod még nincs. Vezetsz pár hónapot, akkor már mindegy lesz, hogy benzinesbe vagy dízelbe ülsz bele, addig is ez ne vegye el a kedved. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!