Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ütöttetek már le valakit...

Ütöttetek már le valakit azért, mert az autójával bevágott elétek, előzött, vagy egyéb módon veszélyeztetett titeket? Egyéb közlekedési csetepatékat is meghallgatok!

Figyelt kérdés
Szeretnék történeteket! Milyen autóval követték el?

2012. dec. 14. 18:25
 1/10 anonim válasza:
Egyszer megálltam egy ház külterületeken lévő ház felé vezető út oldalán 100 méterre a házaktól kb. Vártam egy ismerősömet. Mögöttem jött autóval egy pali aztán nem tudta mit csináljon simán elfért volna mellettem mivel teljesen az út szélén álltam és látta hogy állok és nem megyek onnan pár percig. Elkezdte nyomni a dudát mint valami őrült. Elég nagy darab vagyok kiszálltam az autóból , de amint ezt megtettem kitudott kerülni és elhajtott. Csak ez történt
2012. dec. 14. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon. nem vagyok agresszív. Egy ilyen volt.

Baleset volt a régi hetesen, rohadt hosszú sor, céges géppel voltunk a kollégámmal, félpályásan engedtek minket, szemből egy tipikus kigyúrt nyaknélküli kolléga (valami fekete SUV-ot vezetett, Q7 vagy X5 lehetett) úgy döntött ő még átjön, sikeresen kivágódott és majdnem beleszállt az előttünk szabályosan elinduló Micrás csajba.

Ezután úgy gondolta őt sérelem érte, amit meg kell torolni, kiszállt a gépből és elindult a csaj felé, közben elég hangosan szidta az összes fel és lemenőjét, mert "tebüdösqrvanemigazhogynemtudszvezetnibazm*gmiértjötttélkihogyrohadnálmeghülyeyp*csa", a kollégám rámnézett megfogott egy kerékkulcsot, én meg egy olajemelő nyelét és kiszálltunk, közölni hogy ezt talán nem így kéne.

Nem lett bunyó, közben odaért a forgalomirányító rendőr is, az ideges kollégát szépen félreállították és kapott egy csekket is.

2012. dec. 14. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Nekem csak motorosként volt egyszer afférom, beakartam állni két autó közé, az egyik fiatal kis g*ci meg direkt beszűkítette a helyet, és beragadtam közéjük

Rácsaptam a kocsija tetejére, és azt mondtam neki ha nem akar balhét, szépen elsőnek enged el engem, másképp félre állok és megbeszéljük

Szótlanul hümmögött, de hallgatott rám

26/F

2012. dec. 14. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ültem este az autómban,három tizenéves tiknyó pedig viccesnek tartotta,ha megkarcolja az oldalát..

Kiszálltam,odarobbantam a tetteshez,aki csak arra méltatott,hogy (idézem):"ne tegezzél"...

Olyan öklöst kapott,hogy majdnem megsajnáltam,zsebretette az egyik elsőfogát.

A barátai pedig hősiesen kereketoldottak..

2012. dec. 14. 19:46
 5/10 A kérdező kommentje:
A motorosok nem tudom hogy képzelik amúgy, hogy mindig nekik kell elsőként rajtolniuk. Ha ez nem sikerül, rávágnak a kocsi motorházára.
2012. dec. 14. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki megkarcolta az autód, kifizettetted vele? Én tuti, hogy helyben megölném, ha a gyári fényezésű autóm oldalát végighúzná valaki. Ez többszáz ezer Ft-os kár.
2012. dec. 14. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

haverom apja motorral:

nagy dugó, motorral normálisan csorog előre.. csávó rányitja az ajtót, ő meg majdnem leesett.. szépen megállt, benyúlt a kocsikulcsért, kivette és elhajította jó messzire az árokba, majd szépen elköszönt és továbbment

a csávó mozdulni se mert, mert nem kis darab a fater

2012. dec. 14. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyszer utánam jött egy pali, mert "közös" hibából majdnem belém jött.

A másik oldalamon állt meg, szal onnan ugatott, de én nem értettem szal ordítottam, h mi van? mi a probléma?

Azt hitte vagány vagyok.

Erre fogta és elhúzott.

Egyébként sok motorosnak csak azért van foga, mert nem mernek megállni, de egyszer egyet tuti kiütök.

Belvárosban kanyarodok ki ő meg hirtelen előbukkan 90-nel a főúton és akkor neki áll feljebb......

2012. dec. 15. 07:50
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Túl sok halálos iramban-t néztetek ombrék. Nehogy az a másik fél üssön ki titeket..
2012. dec. 15. 09:55
 10/10 anonim válasza:
megláttam ki vezet oszt a szemit kipattintottam a gyászba
2013. jún. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!