Málnalevél tea "veszélyeztetett terhesként"?
Sziasztok. 35+6 hetes vagyok, a 29. héten kinyíltam egy ujjnyira, azóta fekszem, és azóta ez nem tudom, hogy változott-e, nem vizsgáltak így, bár elég sokat görcsölök és keményedek. Holnaptól (betöltött 36. hét) szeretném elkezdeni inni a málnalevél teát, mert nagyon sok jót hallottam róla. Szerintetek beindíthatja a szülést, vagy csak majd ha beindul, akkor könnyebb lesz? (természetesen, ha használ). Mellesleg meg jó lenne a karácsonyt már hármasban ünnepelni, ezért sem bánnám,ha egy héttel előbb jönne. Köszönöm a válaszokat!
Amúgy van itt még valaki, aki ilyen idős mint mi?
elvileg a tágulást segíti.
én a 36 héttől ezerrel ittam a végén már egész nap azt ittam errefel a 40 heti amnioszkpópián közölte a dokim hogy olyan a méhszájam mint egy szűz kislányé..na köszi.
indítani kellett a szülést a 41 héten mert a méhszájam éretlen volt.
ennyit a tágulást elősegítő málnalevél teáról :)
de valakinek biztos hatott, én nem tartoztam közéjük.
3 hetes kisfiú anyukája
én lassan 2 hete iszom a málnaleél teát..remélem használni fog..ártani nem árt, az biztos.nem indítja be a szülést egyébként..állítólag a tágulási szakaszban segt majd..hááát reméljük úgy lesz!!
37+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!