Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó ülés alá épített már...

Autó ülés alá épített már valaki mély-ládát?

Figyelt kérdés

Segítséget kérnék olyanoktól, akik készítettek már autóba, ülés alá épített mély-ládát.

Leginkább fotók, és rajzok érdekelnének elkészült, de főleg félkész állapotukról. Kifejezetten a belső kialakításuk érdekelne, és a végeredményről egy saját vélemény. Tudom a méret autó típusonként eltérő lehet.

Lehetőleg aktív mély-ládát, de a passzívról is szívesen várok infókat, tapasztalatokat.

2015. jan. 1. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne,milyen "láda" fér el egy ülés alatt... xD
2015. jan. 1. 16:33
 2/7 dirtboy ***** válasza:

azért az ott nagyon kevéske hely,ha nézünk egy picike 20cm-es nyomót annak is kell zárt ládával 12-13literes láda és a ládáknak is kell minimum 15 de inkább 18mm vastag mdf amik szintén sok helyet vesznek még el a 12-13literen kívül.

kétlem hogy lehetséges oda komolyabb autó átalakítás nélkül nyomót befabrikálni.

léteznek kis aktív mélynyomók amik elvileg be férnek ülés alá de annak olyan is a hangja.

2015. jan. 1. 16:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Ha hiszed, ha nem még gyártanak is ilyen cuccot, csak ezek a műanyag házas ládák hangzása nem az igazi. Kicsit sokallom értük az alaphangon 30ezer körüli vételárat:

[link]

Ja, elfelejtettem hozzátenni, hogy aki fikázni, és trollkodni szeretne, az előbb húzza ki a nyelvét a s*ggemből, és utána okoskodjon.

2015. jan. 1. 16:44
 4/7 dirtboy ***** válasza:

ha hiszem ha nem?

nem tudsz olvasni hogy írtam hogy léteznek ilyenek?

utolsó mondatom ha elolvasod.

okoskodás meg trollkodás?

szeretnél te olyan rendszert építeni mint amilyet én építettem csak lehet a kocsid ára lenne.

további jó szórakozást a hallgathatatlan mini aktív szarokkal,én maradok az SQ nál és az ahhoz használt értelmesebb ládáknál.

2015. jan. 1. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szeksz masszázst akarsz?! Minek oda mély?!
2015. jan. 1. 18:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Tisztelt dirtboy. A trollkodós megjegyzést nem kifejezetten önnek szántam, mert az Ön hozzászólásában találtam értelmet.
2015. jan. 1. 18:26
 7/7 dirtboy ***** válasza:

ma 18:26

lehet nem nekem jött de így utólag hozzá szólva eléggé úgy tűnt

2015. jan. 1. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!