Autó ülés alá épített már valaki mély-ládát?
Segítséget kérnék olyanoktól, akik készítettek már autóba, ülés alá épített mély-ládát.
Leginkább fotók, és rajzok érdekelnének elkészült, de főleg félkész állapotukról. Kifejezetten a belső kialakításuk érdekelne, és a végeredményről egy saját vélemény. Tudom a méret autó típusonként eltérő lehet.
Lehetőleg aktív mély-ládát, de a passzívról is szívesen várok infókat, tapasztalatokat.
azért az ott nagyon kevéske hely,ha nézünk egy picike 20cm-es nyomót annak is kell zárt ládával 12-13literes láda és a ládáknak is kell minimum 15 de inkább 18mm vastag mdf amik szintén sok helyet vesznek még el a 12-13literen kívül.
kétlem hogy lehetséges oda komolyabb autó átalakítás nélkül nyomót befabrikálni.
léteznek kis aktív mélynyomók amik elvileg be férnek ülés alá de annak olyan is a hangja.
Ha hiszed, ha nem még gyártanak is ilyen cuccot, csak ezek a műanyag házas ládák hangzása nem az igazi. Kicsit sokallom értük az alaphangon 30ezer körüli vételárat:
Ja, elfelejtettem hozzátenni, hogy aki fikázni, és trollkodni szeretne, az előbb húzza ki a nyelvét a s*ggemből, és utána okoskodjon.
ha hiszem ha nem?
nem tudsz olvasni hogy írtam hogy léteznek ilyenek?
utolsó mondatom ha elolvasod.
okoskodás meg trollkodás?
szeretnél te olyan rendszert építeni mint amilyet én építettem csak lehet a kocsid ára lenne.
további jó szórakozást a hallgathatatlan mini aktív szarokkal,én maradok az SQ nál és az ahhoz használt értelmesebb ládáknál.
ma 18:26
lehet nem nekem jött de így utólag hozzá szólva eléggé úgy tűnt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!