Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jók a mopedautók? 200 ezer Ft...

Jók a mopedautók? 200 ezer Ft alatt van?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és van M-es jogsim

De az autókat jobban szeretem, mint a motorokat.

2010. febr. 9. 20:44
1 2 3
 21/26 Kopácsi János válasza:
Ezek a kis akármik nem mondanám autónak inkább traktornak mert marhára hangos aki benne ül csak vagy siketeknek ajánlom vagy hülyéknek!!Nagyon gyengén gyorsul és annyira törékeny mint egy tojás!!Nem is a japán autót nevezném halálautónak inkább ezt!Ja megint tévedtem mert ez nem is autó! A traktor és a moped között van!!Még egy kvad is sokkal jobb!Esetleg annyi hogy ha esik talán nem ázol meg!!
2018. máj. 17. 11:23
 22/26 anonim ***** válasza:
"Arról nem is beszélve, hogy az egész üvegszálas, hogy átmenjen a súlykorláton.. Hallottam, hogy egyszer egy ilyenben ült egy lány, előtte volt egy bazi nagy terepjáró ami nem is látta a mopedet és rátolatott. A mopedautó teljesen összeroncsolódott, a lány meg szörnyethalt..." Ha ez ígymegtörtént akkor nem értem hogy egy ilyen bazi nagy terepjáró hogy kaphat típus bizonyítványt amiből nem lehet normálisan a biztonságos közlekedéshez kellő képen kilátni. Hogy kaphat egy ilyen autó műszaki vizsgát amiből a környezetet nem lehet kellő képen megfigyelni. Amelyik autóból egy mopedautót nem lehet látni abból egy gyalogost se egy babakocsival. Akkor arra is rátolat?
2021. jan. 2. 04:33
 23/26 anonim ***** válasza:
"Nagyon gyengén gyorsul " 21-es válaszoló neked ezt ki mondta? Vagy ezt csak álmodtam mit a 8-as válaszoló a rá tolatós sztorit? Nyilván nem egy forma-1 és versenyautó sebességével gyorsul de simán felveszi egy zsúfolt városi forgalom ritmusát. És arra is lett kitalálva , nem verseny pályára. A törés biztonságáról meg annyit hogy akkor senki nem ülne autóba, mert mindegyiktől van erősebb és ahogy lenni szokott mindig a gyengébb törik. Tízmilliós luxusautóba is haltak már szörnyet mert az illető fának ment. Normálisan kell vezetni és akkor nem történik baj. És főleg nem ellenségnek nézni a mopedautósokat.
2021. jan. 2. 04:44
 24/26 anonim ***** válasza:

23-as vagyok

álmodtam=álmodtad

Így akartam írni

2021. jan. 2. 04:50
 25/26 anonim ***** válasza:

Szar az egész és még drága is. Nem is nagyon terjedt el mert egyáltalán nincs előnye.

23-as! Tízmilliós luxusautóban sokkal kissebb az esély meghalni. Az elmúlt évek híradásaiból ilyenekre emlékszem "A luxus autó tulajdonosa sértetlenül úszta meg a balesetet.

2021. jan. 2. 16:38
 26/26 anonim ***** válasza:
22-es,23-as, és 24-es válaszoló vagyok. Az igaz hogy a képességeikhez képest valóban nagyon drágák. Egy rendszámos moped autó áráért két suzuki swiftet lehet venni műszakival. És azért annál nincs annyi megkötés mint a mopednél. Viszont mopedet már 14 éves kortól lehet vezetni. Ez meg mellete szól és mégis csak jobb mint egy bicikli. Közlekedés szempontjából egyénként is azokkal kell össze hasonlítani mert közlekedés "világilag" azokkal "rokon" inkább mint az autókkal. Bocsánat de ezt nem tudtam szebben kifejezni.
2021. jan. 4. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!