Yz 125-ös hány mp alatt van 100-on?
mert te olyan okos vagy...
neked van ilyened? akkor mit szólsz?
Nem vagyok én okos csak a tényeket írtam le. Ne szívbajoskodj öcsi.
Ha lenne akkor holnap le is mérném neked! De mivel nincs így nem tudom.
A crossmotorok üzemórás gépek. A megbízhatóság annyira lényeg, hogy egy felújítás után X órát elmenjen, ami mondjuk néhány versenyt jelent. 125 2T-ből 40-50LE-ről beszélünk.. Óvatosan hajtva persze többet bír, de hobbigépnek nem ajánlom, mert jobbára csak széthajtott szutykokat lehet kapni, vagy drágát. Az evolúciójuk úgy megy, hogy versenymotor->edzőmotor->amikor már nem éri meg a versenyzőnek rákölteni, eladja hobbira, innentől kezdve nincs ráköltve, csak gányolva, hajtják pár évig, néha kap új gyűrűt, meg amit nagyon kell. Aztán olyan 10 évesen ezeket cserélgetik egymás között, akinek nem telik jobbra.
A 100-ra való gyorsulást nincs értelme nézni egy crossmotornál, semmiféle értékmérő haszonnal nem bír. Ha már gyorsulás, akkor inkább 60-ra kellene nézni.
www.sportmotor.hu alatt lehet, hogy tud valaki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!