Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jók a mopedautók? 200 ezer Ft...

Jók a mopedautók? 200 ezer Ft alatt van?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és van M-es jogsim

De az autókat jobban szeretem, mint a motorokat.

2010. febr. 9. 20:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Ne!

Nem ajánlom.

Élvezeti faktor egy 10-es skálán -3, arról nem is beszélve, hogy ennyi pénzért már normális motort kapni.

Az meg már más kérdés, hogy még annyiba sem nézik az autósok, mint egy motorost...

2010. febr. 9. 20:57
 2/26 anonim ***** válasza:
nem jók, az egy doboz, semmi védelem sincs és menni sem tud.
2010. febr. 9. 21:10
 3/26 anonim ***** válasza:

én se ajánlom akkor inkább egy motor.

már 200 ért vagy alatt újat is vehetsz és többet ér mint ez a guruló bádog doboz xD

2010. febr. 9. 21:13
 4/26 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg teljesen jó dolog a mopedautó, igaz nem megy annyira mint egy motor, de elszaladgálni vele a városban arra tökéletes, nem beszélve arról hogy esőben, hóesésben hidegben, melegben ugyanúgy lehet vele csavarogni! Én ajánlom neked ha nem szereted a motorokat és 200 ezer körül már kapsz, nézz szét a hasznaltauto.hu-n!
2010. febr. 9. 21:26
 5/26 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem a mopedautókról, hogy nem érik meg az árukat, viccesen (röhejesen) néznek ki. kb. max.két ember fér el benne, és ha jól be kell vásárolni, akkor még talán annyi sem. Ezen kívül talán ha 50-nel lehet menni vele. Az árából meg normális járművet is lehet venni.
2010. febr. 9. 22:20
 6/26 anonim ***** válasza:

Jogilag még mindig nem rendezett téma.

Életveszélyesek autó után. Városi autózásra alkalmatlan, képtelen a közlekedés dinamikáját felvenni, sem gyorsulásban, sem lassulásban.

Én egy 400 e ssel kocsikáztam egy estét.

Egy foos volt.

2010. febr. 9. 22:22
 7/26 anonim ***** válasza:
Mikor autóval megyek és meglátok egy ilyet, ne haragudjon senki rám, hogy ilyet írok, de én nem tudom a mopedautót komolyan venni.
2010. febr. 9. 22:34
 8/26 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy az egész üvegszálas, hogy átmenjen a súlykorláton.. Hallottam, hogy egyszer egy ilyenben ült egy lány, előtte volt egy bazi nagy terepjáró ami nem is látta a mopedet és rátolatott. A mopedautó teljesen összeroncsolódott, a lány meg szörnyethalt...
2010. febr. 9. 22:48
 9/26 anonim ***** válasza:
én jókat szoktam derülni rajtuk:)
2010. febr. 9. 22:59
 10/26 anonim ***** válasza:
Nekünk van a környékünkön egy, ha egy személy utazik benne, 45tel tud menni. Nem éri meg, sokkal veszélyesebb mint a motor. Az én robogóm 60-70el megy, feltudja venni a közlekedés ritmusát, de egy mopedautó, ami 45tel megy...
2010. febr. 9. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!