Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keeway, Kymco motortokról mi...

Keeway, Kymco motortokról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Épp motorvásárlás előtt állok. Amiből a legtöbbet látok a neten az a Keeway illetve a Kymco. Van valakinek ezekkel a motorokkal kapcsolatos tapasztalata? Légyszi segítsetek!
2015. febr. 1. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem Keeway-el van. Volt egy nem olyan régi robogóm nekem, 50-es. Eleinte semmi gond nem volt vele, aztán elkezdte köpni a benzint a kipufogón és hidegben lerohadt. A tűszelep és egyéb karbi alkatrészek cseréje után megoldódott. 50-nél többet nem tudott és sűrűn kellett bele olaj, annak ellenére, hogy nem volt rommá használva. Kínai márka egyébként, de más bajom nem volt vele. Ami még lett volna az a hátsó kerék csapágyának cseréje, mert már lógott. Minden más rendben üzemelt rajta. Annyi negatívum van még, hogy a hátsó doboztartónak nevezett valami, ami a vázhoz van hegesztve, nem ér semmit, elszakadt a fém.
2015. febr. 1. 23:22
 2/10 anonim ***** válasza:
ha jót akarsz magadnak kerüld ezeket......
2015. febr. 2. 03:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Épp most akarok venni 125-ös choppert és szinte csak ezekkel a keeway illetve kymco val vannak tele a hirdetések meg más egyéb nevezetű kínai motorokkal. Aprillia illetve yamaha alig találok....
2015. febr. 2. 20:08
 4/10 A kérdező kommentje:
jah igen a keeway superlight viszi a pálmát ebből látok a legtöbbet
2015. febr. 2. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Kínai motorok, ergo az anyaghasználaton spórolnak, de mindenhol, ahol csak tudnak. Elnyalt fejű csavarok, bedarált menetek, lógó csapágyak, silány minőségű váz, ócska műanyagok. Azért is olcsóbb. Én még egyszer nem vennék kínai motort egyébként, hiába volt egy már. (első voltam)
2015. febr. 2. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Szedtem már párszor szét az enyémet, rossz csavarhúzóval de soha nem ment tönkre a csavar feje. Érdekes, neked igen. Hmmm.
2015. máj. 25. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi bajom vele egyre többet látni az utakon és az átlag nincs róla rossz véleménnyel, csak a márkaorientált nagyarc emberek.
2015. máj. 25. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nagyobb csavarokról beszélek, nem azokról, amiket csavarhúzóval lehet csavarni, azok nekem sem mentek tönkre.
2015. máj. 26. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem a nagyobb sem megy tönkre, nem csillaggal meg villás javítunk hanem 6 lap krovával.
2015. máj. 31. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Na akkor tisztázzuk.

A Kymco nem említhető egy lapon a Keeway, CPI és egyéb "okosságokkal".

Utóbbiak igen, kínai gépek (ami már nem ugyanaz mint pár éve, de tény, hogy spórolnak belőle ezt-azt), a Kymco pedig Tajvani jószág.

Tapasztalat: Keeway ARN havernak, 125-ös, jól megy, sokat eszik, sokszor kell szétszedni, de megy. Páromnak Keeway venus (retró stílusú) kb 1500 km van benne (igen, ezerötszáz), és évek óta áll egy helyben, mert egyszer csak úgy döntött, hogy nem indul, egyik pillanatról a másikra, pedig új gyertya, gyújtókábel, új benzincsövek (előtte 300 km-el cseréltük le, mert a gyári szétrepedezett és folyatta a benzint), és semmi. Azóta áll egy helyben és várja, hogy jókedvem legyen, foglalkozzak vele.

Nekem: Kymco Super 9 50 2T AC (levegős), szokásos karbantartások évente, 8000-nél karbi tisztítás, és a világból kiment volna, agyonüthetetlen, de aztán Mercedes-patka-járda-parkoló-sürgősségi, és egy emberes totálkár. Azóta van másik Super 9-em, és megy mint a barom, tényleg, agyonüthetetlen jószág, ha karbantartod, és nem törlöd fel vele az aszfaltot.

2016. febr. 11. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!