Levi007 kérdése:
Kymco Dinnk 50 mi a baj?
Figyelt kérdés
Délután 4 órakor elmentem a boltba a motorral elsőre indult meg minden. Jól ment stb... Vásárlás után beálltam a garázsba. 1 óra múlva azaz 5-kor akartam vele menni de semmi. Hiába nymkodtam az öninditó gombot nem is 'nyekegett'. Kivettem az aksit de holnapra tudok csak töltőt szerezni hátha az a baj. De nem hiszem mert 120% hogy nem hagytam rajta a villanyt meg semmit. A kulcs sem volt benne ugyhogy nem tudom miért van. Valaki segítsen légyszi!2014. szept. 13. 18:53
1/2 anonim válasza:
Most attól, hogy egyszer indult és egy órával utána már nem, attól még lemerülhet az akksi. Én is jártam már így, szépen töltsd fel. Lehet, hogy nem töltötted rendszeresen (!) az akksit, amikor lemerült, csak a motor generátora töltötte, ami nagyon kevés.
2/2 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani. Valamiért kicsapta az egyik biztosítékot.Kicseréltem és most jó.
2014. okt. 28. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!