Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kymco Agility 50ccm 3litert...

Kymco Agility 50ccm 3litert eszik 100-on, miért?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy szívató alatt magas az alapjárat viszont ha lejjebb állítom, akkor melegen meg már nagyon leesik és könnyen fullad. Továbbá észrevettem, ha álló helyzetben balra megdöntöm akkor lefullad és nem is tudtam visszaindítani, így többször ezt nem próbáltam, mert nem volt kedvem megint hazáig tolni. Valamint ingadozó az alapjárat és pöfföget is kicsit, nem tudom jobban körülírni, így dohog-pöfög 2másodpercenként és ettől is ingadozik az alapjárat, hallásra legalábbis...Amúgy jól megy, indul mindig szinte első rúgásra, csak az alapjáratnál vmi nem jó meg hát bosszantó hogy sokat eszik, azért vettem, mert 1,8-2litert fogyaszt, ez már a második ilyen robogóm, szeretném ha olyan gazdaságos lenne mint az előző. Tudom így látatlanban nehéz diagnosztizálni, de köszönöm az ötleteket. Ja!! Karbitisztítás, légszűrőháztisztítás megvolt, új légszűró, új gyertya...és mégis csinálja. Kifogytam.
2014. nov. 21. 21:44
 1/4 egySanyi ***** válasza:
Föttögés lesz az 7000-ből neked is megjavítják a Szakik.
2014. nov. 21. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez pontosabban mit jelent?
2014. nov. 22. 00:39
 3/4 egySanyi ***** válasza:
2014. nov. 22. 08:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz, inkább ne írtál volna semmit...Várom az értelmes hozzászólásokat.
2014. nov. 22. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!