Hirtelen elment a tompított fényszóró?
Sziasztok! kocsi leállítása elött tökéletes volt a tompított fényszórom. viszont most akartam vele menni így este, de amikor beindítottam, helyzetjelző fel, ez világít is, utána még egy fordítás és semmi nem megy a tompított fényszorom. Viszont ha a reflektort kapcsolom be az világít, így kilőném az égőket. Valaki ötlet?
Előre is köszi a segítségeT!
Ha francia vas, akkor, ha a bizti rendben van, a világítás bajuszkapcsolójában lévő rugós érintkező lesz a hunyó. Az be szokott égni és beragad, nem kontaktol. Jó játék szétszedni, mert helyére kell nyomni pár rugós kis frincfrancot, hogy újra össze tud pattintani.
Peugeot, Renault esetén is jártam már így, végleges megoldást csak az adott, hogy bereléztem a tompított égőket, és akkor a jóval kisebb folyó áramtól már nem olvadt-égett be ez a vacak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!