Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tompított fényszóró izzó...

Tompított fényszóró izzó csere Astra J?

Figyelt kérdés
Csinált már ilyet valaki? Kicserélném minkét halogén tompított fényszóró izzómat, de problémába ütköztem. Nincs hely a kéznek. A távolságiakat még ki tudnám de a tompítottakhoz nem férek hozzá. Sikerült megszereznem a egy szervizleírást abban az van hogy le kell szerelni az első lökhárítót majd ki kell venni a komplett lámpákat. EZ KOMOLY???

2014. nov. 6. 13:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Pár óra sz@rakodás és utánjárás, de megoldottam. Ha valakit érdekli a dolog, leírom neki. Viszont út szélén ezt ki nem cseréled.
2014. nov. 6. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
igen ez komoly :D sok autónál tényleg csak igy tudsz izzót cserélni. lökháritó le lámpa ki és utána vissza
2014. nov. 6. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Már többen is kérdezték ezért leírom nekem hogyan sikerült:

Először is húzd ki a helyéből szélvédőmosó-tartály betöltőcsövét, így könnyebben hozzáférsz. Vedd le a tompított mögötti műanyag védősapkát ahogy a könyv jelzi. Végy egy piperetükröt. Helyezz el egy lámpát úgy hogy valamit láss a tükrön keresztül a lámpafoglalatból. Memorizáld mi merre van, hogy amikor kézzel nyúlkálsz benne tudd mihez nyúlsz. Lazítsd ki kicsit azt a 2db torx csavart amit ott látsz. Én olyan "L" alakú torx kulcsot használtam. Kézzel nyúlj be és tekerd el a foglalatot és így ki tudod húzni az izzót foglalatostól. Cseréld ki az izzót, tedd vissza a helyére majd húzd meg a torx-okat. Sok szerencsét! :) Nekem összejött.

2015. dec. 20. 14:46
 4/6 Sponya válasza:
Köszönöm az információt.Valóban hasznos volt! Okosításod után nem volt 2 percnél több és kezemben fogtam a kiégett izzót izzót.Annyit még kiegészítenék hozzá hogy nem kell kitekerni a a két torz csavart csak meglazítani, és a foglalat enyhén eltekerve (könnyen megy semmi ellenállás)már ki is jön.A csavar visszarakásában leszültem mert kitekertem teljesen.Na az lehet hogy volt 10 perc is mire visszajátszottam.
2017. máj. 5. 20:18
 5/6 anonim válasza:
Én hozzáfértem, de a foglalatot az istennek se bírtam elforgatni (próbáltam a távolságinál is, mert az jobban hozzáférhető, de azt se sikerült elforgatni). A leírás nem említi, hogy bármilyen csavart ki kéne lazítani.
2017. jún. 4. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én is, át éltem ezt....

Csak én nem tekertem ki a csavarokat, kitudtam szedni, de vissza már nem tudtam helyezni őket :)

Ezt az írást el olvasva sikerülni fog.... nem tudtam miben akad meg...

Köszönöm!

2020. nov. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!