Miért szállt el a jobb találkozási fénytadó izzó áramkör? G Astránál hol van a biztosíték tábla (doboz)?
Elárulod, mi az a találkozási fénytadó/fényt gerjesztő izzó? Csak mert akkor lehet, hogy akadna, aki tudna választ adni.
Egyébként meg a páros lámpákat (tompított, távfény, helyzetjelző) általában oldalanként különböző biztosítékra kötik, épp azért, hogy rövidzárlat esetén ne szálljon el mindkettő. Neked is ezért működik a bal oldali mit tudom én, milyen lámpád.
találkozási fény = tompított fény
Épp azért 'találkozási fény'-ként is ismerjük, mert más autó találkozásánál használjuk azt a bizonyos fényt. Másképp mindegy is, hogy milyen a lámpa (G astránál sokfajta van...), a lényeg a biztosíték tábla holléte!
Hát, hallod, nem fogod elhinni, de van ez a Google nevű oldal és még ezt is tudja! Nézd csak:
Rögtön az első találatnál képes leírás van arról, hogyan férsz hozzá a táblához.
A "találkozási fény" kiefejezéssel kapcsolatban ne vitázzunk, én még erről nem hallottam, ám egyáltalán nem lényegtelen, melyik lámpáról van szó, mert a G Astra biztosítéktáblájában jó sok olvadóbiztosító csücsül, ezért nem biztos, hogy elsőre rájössz, melyik a jobb oldali tompítotté. De így, hogy megírtad, meg tudom neked mondani, hogy a 6-os számú az, a kis biztosítékok közül a bal felső és 10 A-es értékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!